סלט ירקות כפרי וגבינת מאנורי צרובה
ירקות טריים בשיא הטעם, חתוכים גס, מעורבבים לסלט פשוט שכולו חגיגה.
אופן ההכנה:
קלפו אבוקדו, חצו אותו לאורכו, פרסו לפרוסות של 1/2 ס”מ והעבירו לקערת ערבוב.
חצו עגבניות שרי ובצל אדום לחצאי טבעות דקות והוסיפו לקערה.
תבלו את הירקות בשמן זית, קליפת לימון מגוררת ומיץ לימון, מלח ופלפל שחור גרוס וערבבו בעדינות.
חממו מעט שמן זית במחבת פסים וצרבו בה פרוסות בעובי 1 ס”מ של גבינת מאנורי עד שהן מקבלות פסי השחמה יפים.
הוסיפו לקערת הסלט עלי ארוגולה ועלי נענע, ערבבו בעדינות והניחו בצלחות הגשה, הניחו מעל את גבינת המאנורי הצרובה והגישו כשהיא עדיין חמימה.
שלא בעונה, החליפו את האבוקדו בפרוסות זוקיני צרובות במחבת פסים.
24
סלט ים תיכוני של בורגול, עגבניות וגבינה צפתית
24
24
סלט ירוק עם ענבים, תאנים וגבינה כחולה
24
סלט כל טוב – ירקות ובייבי מוצרלה
24
24
24
Comments are closed.