ציזיקי 5%

גבינה רכה המופקת מיוגורט ובעלת טעם חמצמץ אופייני ומרקם חלק וסמיך ומתובלת בשום, שמיר ומלפפונים. אפשר להשתמש בה כבסיס להכנת טרטור, אבל היא תעשיר ותשדרג גם ארוחת בוקר ישראלית סטנדרטית ותשתלב מצוין בכריכים.

שימושים
נשנוש

ערכים תזונתיים (ל-100 גרם): אנרגיה (קלוריות) 95, חלבונים (גרם) 7, פחמימות (גרם) 5.4, סך השומנים (גרם) 5, חומצות שומן רוויות (גרם) 3.3, חומצות שומן טראנס (גרם) פחות מ-0.5, כולסטרול (מ”ג) 15, נתרן (מ”ג) 400, סידן (מ”ג) 133.

רכיבים: חלב מפוסטר, מלפפון (10.4%),  חלבוני חלב בקר, שמנת מפוסטרת 40% שומן, מחית שמיר (שמיר (1%), שמן קנולה (בפסח- שמן זית), מעכב חמצון (סודיון לקטט), מווסתי חומציות (חומצה לקטית, מלח ולימון)), מלח, עמילן מעובד כמייצב (E-1422) (בפסח עמילן  מעובד תפו”א או עמילן מעובד טפיוקה), שום (0.2%), חומר משמר (פוטסיום סורבט).

מידע על אלרגנים: מכיל חלב.

כשרות: רבנות בת ים

חלב: בקר

אולי תרצו להכין
מתכונים עם הגבינה
Filter by
Post Page
Sort by

פוקאצ’ת צזיקי מהחלומות

פוקאצ'ת צזיקי מהחלומות ב2 מרכיבים וב2 דקות.

1

מקיצי

סופגניות קלילות בניחוח הדרים, שמגישים לשולחן עם מטבל גבינה-תפוז מתוק .

1

שטרודל תרד וגבינות

לאורחים שלכם מצפה הפתעה בדמות פרוסות מוצרלה רכות שמסתתרות בתוך הגלילים.

1

טירמיסו תותים – טוויסט עדכני למתכון קלאסי

השף רן שמואלי מפנק בקינוח חורפי עם טעם מופלא שכיכב בארוחה השנייה

1

ריקוטה פרסקה אפויה עם תאנים, אורגנו ודבש

ריקוטה פרסקה אפויה מוגשת עם תאנים טריות ודבש. אם אין תאנים טריות אפשר להחליף בפרי עונתי אחר כמו אפרסמון, תותים או קונפיטורה.

1

לביבות לחם, עגבניות ואורגנו

לביבות לחם, עגבניות ואורגנו

1

כדורי עוגת לימון, שוקולד לבן ומסקרפונה

כדורי שוקולד מכירים? כאן מדובר באותו רעיון, אבל בגרסה בלונדינית!

1

לביבות גבינה ברוטב עגבניות יווני

נימוחות, מתובלות וארומטיות. הלביבות האלה משקפות יפה את טעמיהן ומרקמיהן של הגבינות.

1