ציזיקי 5%

גבינה רכה המופקת מיוגורט ובעלת טעם חמצמץ אופייני ומרקם חלק וסמיך ומתובלת בשום, שמיר ומלפפונים. אפשר להשתמש בה כבסיס להכנת טרטור, אבל היא תעשיר ותשדרג גם ארוחת בוקר ישראלית סטנדרטית ותשתלב מצוין בכריכים.

לאבנה ציזיקי 5%
שימושים
נשנוש

ערכים תזונתיים (ל-100 גרם): אנרגיה (קלוריות) 95, חלבונים (גרם) 7, פחמימות (גרם) 7, סך השומנים (גרם) 5, חומצות שומן רוויות (גרם) 3.3, חומצות שומן טראנס (גרם) פחות מ-0.5, כולסטרול (מ"ג) 15, נתרן (מ"ג) 400, סידן (מ"ג) 160.

רכיבים: חלב מפוסטר, מלפפון (10.4%),  חלבוני חלב בקר, שמנת מפוסטרת 40% שומן, מחית שמיר (שמיר (1%), שמן קנולה (בפסח- שמן זית), מעכב חמצון (סודיון לקטט), מווסתי חומציות (חומצה לקטית, מלח ולימון)), מלח, עמילן מעובד כמייצב (E-1422) (בפסח עמילן  מעובד תפו"א או עמילן מעובד טפיוקה), שום (0.2%), חומר משמר (פוטסיום סורבט).

מידע על אלרגנים: מכיל חלב.

כשרות: רבנות בת ים

חלב: בקר

ניתן להשיג באריזה של 250 גרם

אולי תרצו להכין
מתכונים עם הגבינה
Filter by
Post Page
Sort by

לביבות כרישה וגבינות

לביבות כרישה וגבינות

1

טארט טאטן דלורית עם בולגרית ופקורינו

מאפה מרשים ועסיסי המשחק על הניגוד שבין מתוק למלוח. הבסיס הוא לחם גבינות ועליו פרוסות ירק צלוי וקוביות גבינה בולגרית

1

עראייס גבינות

המנה הכי טרנדית, בגרסה שלנו. בזמן שהפיתה הופכת זהובה ופריכה מבחוץ, הגבינה המתובלת שבפנים מתחממת ומקבלת ניחוח מעושן.

1

טירמיסו – קרם מסקרפונה

קינוח כוסות- קרם מסקרפונה, טירמיסו. כשקפה ומסקרפונה נפגשים, יש קינוח!

1

טורטלוני ריקוטה ותרד ברוטב שמנת ופקורינו

מנה איטלקית קלאסית וממכרת. טיפ חשוב: הרוטב תמיד יחכה לפסטה ולא להיפך!

1

עגבניות ממולאות בקוסקוס, גבינות ועשבים

תערובת ים תיכונית עסיסית של קוסקוס, גבינות, זיתים ועשבים מחמיאה במיוחד לטעם העגבניות. פרוסות מוצרלה פרסקה שמכסות את המלית ונמסות מעט בזמן האפייה מעשיר

1

בראוניז מג'הול ומסקרפונה

הם נראים כמו בראוניז קלאסיים, אבל הם לא; תמרי המג'הול מעניקים את הצבע השוקולדי והמרקם העסיסי. להכנת ציפוי השיש משתמשים בחצי קופסת מסקרפונה, ומהחצי הנו

1

אגס מזוגג ביין שוכב על כיכר גבינת ריקוטה פרסקה

קלאסיקה איטלקית אהובה עם טוויסט למבוגרים בלבד.

1