ציזיקי 5%

גבינה רכה המופקת מיוגורט ובעלת טעם חמצמץ אופייני ומרקם חלק וסמיך ומתובלת בשום, שמיר ומלפפונים. אפשר להשתמש בה כבסיס להכנת טרטור, אבל היא תעשיר ותשדרג גם ארוחת בוקר ישראלית סטנדרטית ותשתלב מצוין בכריכים.

שימושים
נשנוש

ערכים תזונתיים (ל-100 גרם): אנרגיה (קלוריות) 95, חלבונים (גרם) 7, פחמימות (גרם) 5.4, סך השומנים (גרם) 5, חומצות שומן רוויות (גרם) 3.3, חומצות שומן טראנס (גרם) פחות מ-0.5, כולסטרול (מ”ג) 15, נתרן (מ”ג) 400, סידן (מ”ג) 133.

רכיבים: חלב מפוסטר, מלפפון (10.4%),  חלבוני חלב בקר, שמנת מפוסטרת 40% שומן, מחית שמיר (שמיר (1%), שמן קנולה (בפסח- שמן זית), מעכב חמצון (סודיון לקטט), מווסתי חומציות (חומצה לקטית, מלח ולימון)), מלח, עמילן מעובד כמייצב (E-1422) (בפסח עמילן  מעובד תפו”א או עמילן מעובד טפיוקה), שום (0.2%), חומר משמר (פוטסיום סורבט).

מידע על אלרגנים: מכיל חלב.

כשרות: רבנות בת ים

חלב: בקר

אולי תרצו להכין
מתכונים עם הגבינה
Filter by
Post Page
Sort by

פוקאצ’ת צזיקי מהחלומות

פוקאצ'ת צזיקי מהחלומות ב2 מרכיבים וב2 דקות.

1

קלצונה

מאפה כיסון מקופל לחצי סהר, מהודק בקצותיו ונאפה בתנור. עשוי מבצק פיצה במילוי רוטב עגבניות וקוואטרו פורמאג'י.

1

טירמיסו

טירמיסו הוא אולי הקינוח האיטלקי האהוב ביותר ובצדק — השילוב בין קרם אוורירי לבישקוטים טבולים בקפה הוא ממכר

1

לזניה גבינות

לזניה של שני רטבים שמכינים בצ'יק- רק לערבב את החומרים בקערות נפרדות, להרכיב ולאפות. חגיגה איטלקית אמיתית במינימום מאמץ.

1

פנה מלנזנה

מנת פסטה מלאה בטעמים ופשוטה להכנה, אפשר להכין את הרוטב מראש ולהשלים בסמוך להגשה.

1

מאפה אוורירי של ריקוטה פרסקה וחצילים

מאפה פינוק נימוח ועשיר. השילוב בין טעמה של ריקוטה פרסקה לחצילים הקלויים עובד מצוין. ויש גם בונוס – אין כאן טיפת קמח, ולכן המאפה מתאים לנמנעים מגלוטן ו

1

קרואסוני מלוואח ממולאים בגבינה מתוקה

הפכנו את המלאווח לקרואסון זריז ומילאנו אותו בקרם אוורירי ולימוני המבוסס על גבינת שמנת

1

הסלט היווני שלי

לסלט יווני אמיתי יש חוקים. הירקות טריים, עסיסיים, קראנציים (ובלי חסה!), חתוכים גס ומונחים בשכבות; הזיתים יווניים אמיתיים

1