ציזיקי 5%

גבינה רכה המופקת מיוגורט ובעלת טעם חמצמץ אופייני ומרקם חלק וסמיך ומתובלת בשום, שמיר ומלפפונים. אפשר להשתמש בה כבסיס להכנת טרטור, אבל היא תעשיר ותשדרג גם ארוחת בוקר ישראלית סטנדרטית ותשתלב מצוין בכריכים.

שימושים
נשנוש

ערכים תזונתיים (ל-100 גרם): אנרגיה (קלוריות) 95, חלבונים (גרם) 7, פחמימות (גרם) 5.4, סך השומנים (גרם) 5, חומצות שומן רוויות (גרם) 3.3, חומצות שומן טראנס (גרם) פחות מ-0.5, כולסטרול (מ”ג) 15, נתרן (מ”ג) 400, סידן (מ”ג) 133.

רכיבים: חלב מפוסטר, מלפפון (10.4%),  חלבוני חלב בקר, שמנת מפוסטרת 40% שומן, מחית שמיר (שמיר (1%), שמן קנולה (בפסח- שמן זית), מעכב חמצון (סודיון לקטט), מווסתי חומציות (חומצה לקטית, מלח ולימון)), מלח, עמילן מעובד כמייצב (E-1422) (בפסח עמילן  מעובד תפו”א או עמילן מעובד טפיוקה), שום (0.2%), חומר משמר (פוטסיום סורבט).

מידע על אלרגנים: מכיל חלב.

כשרות: רבנות בת ים

חלב: בקר

אולי תרצו להכין
מתכונים עם הגבינה
Filter by
Post Page
Sort by

פוקאצ’ת צזיקי מהחלומות

פוקאצ'ת צזיקי מהחלומות ב2 מרכיבים וב2 דקות.

1

לזניה תרד ופטריות

בניגוד ללזניה הקלאסית אין כאן רוטב בשאמל, אבל יש שפע של גבינות וגם ירקות עסיסיים. התוצאה קלילה יותר אבל לא פחות מפנקת.

1

סלט מוצרלה וזיתים

וריאציה עסיסית על הקפרזה הקלאסי: לצד השילוש המסורתי של עגבניות, מוצרלה ובזיליקום מצטרפים זיתים, פטרוזיליה ובצל ירוק.

1

סלט פסטה, דלורית, בייבי מוצרלה, ארוגולה וזיתים

סלט פסטה מושלם לפיקניק בתקופת החגים - לא רק שאפשר להכין אותו מראש, אלא אפילו רצוי

1

פיצה סיציליאנית עם שוליים ממולאים במוצרלה

לפיצה הזאת יש נשמה איטלקית אמיתית עם שילוב כל כך ים תיכוני בין ארטישוק, אנשובי ושתי גבינות איטלקיות – קאשקבלו ומוצרלה

1

מקפא בראוניז מסקרפונה פטל

מתכון של מיס פטל. השילוב המושלם של שוקולד מושחת, גלידה ופירות קיץ

1

לזניה סגולה

שילוב נהדר של גבינה וירק, של מתוק ומלוח, של לבן וסגול!

1

טרייפל לימון ומסקרפונה

בכוס אחת עולם שלם! טרייפל לימון ומסקרפונה

1