פוקאצ’ת צזיקי מהחלומות

מתכון של יונית צוקרמן

מצרכים :
3 כוסות קמח תופח
בקבוק יוגורט צזיקי 5%
חצי כפית מלח
קישוט אופציה 1
שמן זית מלח גס פלפל שחור,רוזמרין.

לקישוט:

בצל סגול
פטריות
עגבניות שרי
בולגרית מסורתית 16%

אופן הכנה:
שמים את הקמח מלח והיוגורט בקערה לשים טוב עד שהכל מתערבב היטב.
מחלקים את הבצק ל2.
בעזרת ידיים רטובות מניחים את מחצית הבצק ומשטחים לצורה.
מזלפים מעל שמן זית מלח גס פלפל גרוס ועלי רוזמרין.
אופציה  נוספת לפזר מעל בצל סגול עגבניות פטריות ובולגרית.
לאפות בתנור חם מצב טורבו 190 מעלות עד הזהבה.

אולי תרצו להכין גם
אולי תרצו להכין גם
Filter by
Post Page
Sort by

ריקוטה פרסקה אפויה עם תרד וכרישה

ריקוטה פרסקה אפויה מוגשת עם תרד מאודה וכרישה שהוקפצה בשמן זית.

0

קפטה תרד וגבינות

במטבח הטורקי מקדשים את התרד ומכינים ממנו מאכלים רבים ונפלאים. כאן משלבים אותו עם גבינות ומכינים קציצות ירק שכיף לטבול בקרם יוגורט לימוני.

0

אירוח הולנדי עם גאודה

גאודה היא גבינה הולנדית איכותית,  הפופולרית ביותר בעולם. טעמה משלב בין עדינות לפיקנטיות ומרקמה נעים ומוצק

0

רושטי זוקיני וגאודה

לביבה משפחתית שחותכים למשולשים כמו עוגה

0

ריקוטה פרסקה אפויה עם צ’ושקי

ריקוטה פרסקה אפויה מוגשת עם תבשיל של פלפלים קלויים, מתובלים בשום ושמיר.

0

לביבות מרינג’נה

חצילים קלויים הם חומר גלם נפוץ במטבח הבולגרי. אז מה יותר מתאים מלביבות.

0

אירוח צרפתי עם ברי פקאן וקממבר

ברי פקאן וקממבר הן גבינות צרפתיות מצוינות לאירוח צרפתי מושלם

0

פוארו פריטה

לביבות כרישה עדינות ומבושמות, שמכינים מכרישה מאודה, ללא שומן.

0