פוקאצ’ת צזיקי מהחלומות

מתכון של יונית צוקרמן

מצרכים :
3 כוסות קמח תופח
בקבוק יוגורט  משקה צזיקי 5%
חצי כפית מלח
קישוט
שמן זית מלח גס פלפל שחור,רוזמרין.

לקישוט:

בצל סגול
פטריות
עגבניות שרי
בולגרית מסורתית 16%

אופן הכנה:
שמים את הקמח מלח והיוגורט בקערה לשים טוב עד שהכל מתערבב היטב.
מחלקים את הבצק ל2.
בעזרת ידיים רטובות מניחים את מחצית הבצק ומשטחים לצורה.
מזלפים מעל שמן זית מלח גס פלפל גרוס ועלי רוזמרין.
אופציה  נוספת לפזר מעל בצל סגול עגבניות פטריות ובולגרית.
לאפות בתנור חם מצב טורבו 190 מעלות עד הזהבה.

אולי תרצו להכין גם
אולי תרצו להכין גם
Filter by
Post Page
Sort by

פוקאצ’ת גבינות, ירקות וממרחים

מניחים את הגבינות על הפוקאצ’ה מיד שהיא יוצאת מהתנור והן נמסות מעט מהחום ויוצרות מנה הרמונית במיוחד.

24

פוקאצ’ה טרטופו

הפקורינו נותנת טעם חזק, המסקרפונה מוסיפה עדינות קרמית והמוצרלה מחברת את שני הניגודים הללו לחוויה איטלקית מלאה

18