לאבנה בתוספת שמן זית וזעתר

גבינה רכה המופקת מיוגורט ובעלת טעם חמצמץ אופייני ומרקם חלק וסמיך. בגרסה הזאת צירפנו ללאבנה את שני בני הלוויה המסורתיים שלה: הזעתר ושמן הזית. כל מה שחסר הוא פיתה טרייה ורכה.

שימושים
כריך
נשנוש

ערכים תזונתיים (ל-100 גרם): אנרגיה (קלוריות) 134, חלבונים (גרם) 9, פחמימות (גרם) 2, סך השומנים (גרם) 10, חומצות שומן רוויות (גרם) 3.75, חומצות שומן טראנס (גרם) פחות מ –  0.5, כולסטרול (מ”ג) 14, נתרן (מ”ג) 400, סידן (מ”ג) 150.

רכיבים: גבינת לאבנה 5% שומן (92.8%) (חלב מפוסטר, חלבוני חלב בקר, שמנת מפוסטרת 42% שומן, עמילן מעובד (E1422), מלח, חומר משמר (]וטסיום סורבט)), מחית שמן זית וזעתר (שמן זית כתית מעולה (5%), תערובת זעתר (2.1%), מעכב חמצון (סודיון לקטאט), מווסת חומציות (חומצה לקטית)).

מידע על אלרגנים: מכיל: חלב.

כשרות: רבנות בת ים. קיים גם בכשרות בד”צ הרב רובין

ניתן להשיג גם במעדנייה* 

חלב: בקר

אולי תרצו להכין
מתכונים עם הגבינה
Filter by
Post Page
Sort by

גאלט חצילים עם מסקרפונה וריקוטה פרסקה

הרמוניה נפלאה נוצרת מהשילוב בין פריכות הבצק, לרכות המסקרפונה, שעוטפת את הכרשה והחציל.

1

טרייפל לימון וקרם מסקרפונה

בכוס אחת עולם שלם! טרייפל לימון ומסקרפונה

1

קישים אישיים של סלמון וגבינת שמנת

מתכון פטנט, שהוא מחווה לכריך הניו יורקי האולטימטיבי, במקום להכין קלתית - משתמשים בלחמניות ביס קנויות!

1

פפרדלה זוקיני עם בזיליקום ובולגרית נמסה

פסטה עם נשמה בלקנית: הזוקיני והפסטה פוגשים גבינה בולגרית מעודנת, שנמסה מהחום ויחד עם הבזיליקום והצ'ילי הופכת לרוטב נהדר.

1

מאפה אלמוג

מאפה מרשים בטעם משגע - מושכים בידיים את צינורות הפסטה, מותחים את חוטי הגבינה החמים ומתענגים.

1

גאלט זוקיני וגבינות

‏Galette הוא טארט כפרי צרפתי ומכינים אותו ללא תבנית טארט. יותר קל מהכנת הטארט הקלאסי, ואפילו יותר יפה!

1

לביבות קישואים יווניות (קולוקיטוקפטדס) וגבינת מאנורי בהשראת אוטולנגי

המאנורי מושלמת למנה זו, היא עדינה בטעמה ואינה משתלטת במליחות מוגזמת על הטעמים הטריים של הקישואים, היא מתרככת אך אינה נמסה בזמן הטיגון, היא משתלבת נהד

1

NEW YORK CHEESE CAKE

עוגה עשירה וקרמית מגבינת שמנת New York.

1