ביעור חמץ: מאפים מתוקים שתתגעגעו אליהם בפסח

הנה הגיע הרגע הזה, בו מנקים את המטבח לפסח ומהרהרים מה לעשות עם כל החמץ? השנה לא צריך לזרוק! זה הזמן לחסל את שאריות הקמח ולהכין מאפים מתוקים עם הגבינות של מחלבות גד. גד פסח שמח!

bread puding_650

מי היה מאמין שאפשר להכין משהו כל כך מושחת וטעים מלחם ישן קינוח מנחם ומושלם ללילה חורפי.

banana_cake_insta

מיקי שמו: "גבוהה, שחומה ועסיסית. כשפורסים אותה מגלים לב שמנת צחור. גבינת שמנת ניו יורק 12% נותנת לעוגה שיק בריאותי."

Tiramisu1_650x650

טירמיסו הוא אולי הקינוח האיטלקי האהוב ביותר ובצדק — השילוב בין קרם אוורירי לבישקוטים טבולים בקפה הוא ממכר. כאן הוא מקבל פרשנות מפנקת עוד יותר: קצפת המסקרפונה מועשרת בזביונה (עם חלמונים ויין מרסלה) ובין השכבות מתחבא גנאש שוקולד. ההכנה מורכבת יותר מהגרסה המסורתית, אבל התוצאה מצדיקה את ההשקעה!

shmarim_650x650

מיקי שמו: "מאפה מרשים שמכינים בטכניקה מיוחדת – ממלאים כדורי בצק בגבינה, מצמידים זה לזה ואופים. גבינת שמנת ניו יורק עיזים 12% מוסיפה לעוגה עומק טעמים."

אולי יעניין אתכם גם
אולי יעניין אותם גם
Filter by
Post Page
כתבות שוק מקצועי כתבות אסופות מתכונים
Sort by

בוקר חדש מתחיל

ההשראה: שוקי אוכל בארץ ובעולם, הנושא: ארוחת בוקר בבתי המלון. היוצרים: שני שפים מהיצירתיים ביותר שיש לנו ומעצב מזון מחונן. והתו

8

ירוק בעיניים: מתכונים אביביים וקלילים

לכבוד האביב אספנו מנות קלילות, ירוקות ומרעננות שמתאימות לשינויי מזג האוויר. נסו!

0

מטיילים בחול המועד

בין אם אתם מעדיפים לרבוץ על החוף ובין אם אתם מהאנשים שמכירים כל שביל, תצטרכו לקחת אתכם משהו לאכול.

0

השקט שלפני הסערה: צהריים קליל ליום הסדר

הבית כבר נקי, הסירים על האש והשולחן כבר ערוך. אבל מה אוכלים לצהריים?

0