פיצה קוואטרו פורמאג’י

פיצה זה טעים. פיצה עם אקסטרה גבינה, יותר טעים. פיצה עם קוואטרו פורמאג׳י, זה טעים בטירוף!

חומרים ל-4 פיצות אישיות:
חצי קילו (כ-3 וחצי כוסות) קמח פיצה או קמח לבן
כפית וחצי שמרים יבשים
כפית וחצי סוכר
280 מ״ל (כוס ורבע) מים
1 כפית גדושה מלח
1 כף שמן זית

לרוטב:
1 פחית (400 גרם) שימורי עגבניות איטלקיות ללא קליפה
1 כף גדושה רסק עגבניות
2 כפות שמן זית
1 שן שום מעוכה
מלח ופלפל שחור

לטופינג:
300 גרם קוואטרו פורמאג’י – ארבע הגבינות

  1. מערבבים שמרים יבשים עם סוכר ורבע כוס מים.
  2. מערבלים את הקמח עם תערובת השמרים וכוס המים הנותרת וכשהיא מתאחדת מוסיפים את המלח ואת שמן הזית.
  3. ממשיכים ללוש 5 דקות נוספות או עד שהבצק נפרד מהדפנות והוא רך ונעים למגע.
  4. מכסים במגבת לחה ונקייה ומתפיחים שעה וחצי.
  5. לשים את הבצק בתנועות טפיחה חזקות, כדי להוריד ממנו אוויר, מחלקים ל-4 כדורים שווים, מכסים ומתפיחים עוד חצי שעה.
  6. מכינים את הרוטב: מבשלים את חומרי הרוטב בסיר במשך רבע שעה עם מכסה, לקבלת רוטב סמיך. טועמים ומתקנים תיבול.
  7. מחממים תנור לחום מקסימלי.
  8. פותחים כל כדור של בצק על משטח מקומח, מניחים על תבנית, מורחים ב-2-3 כפות של רוטב, מפזרים רבע מתערובת ארבע הגבינות ואופים 4-5 דקות או עד שרואים שהפיצה שחומה והגבינה מבעבעת. מכינים באותו אופן את שלוש הפיצות הנותרות. מגישים מיד!

אולי תרצו להכין גם
אולי תרצו להכין גם
Filter by
Post Page
Sort by

פיצה מרגריטה

במתכון הזה המרכיבים פשוטים! כל מה שצריך זה מוצרלה איכותית בשביל פיצה מרגריטה איטלקית ומושלמת

24

קפטה תרד וגבינות

במטבח הטורקי מקדשים את התרד ומכינים ממנו מאכלים רבים ונפלאים. כאן משלבים אותו עם גבינות ומכינים קציצות ירק שכיף לטבול בקרם יוגורט לימוני.

0

לביבות מרינג’נה

חצילים קלויים הם חומר גלם נפוץ במטבח הבולגרי. אז מה יותר מתאים מלביבות.

0

פוארו פריטה

לביבות כרישה עדינות ומבושמות, שמכינים מכרישה מאודה, ללא שומן.

0

האש בראון עם קרם סלק

אחת ממנות הדגל של המטבח האמריקאי,  בתיבול שהוא מחווה למעדנייה היהודית. אפשר להכין מראש ולחמם 5 דקות על מחבת או בתנור לוהט.

0

קרדיאס כרובית

לתערובת הבסיסית של הכרובית וארבע הגבינות אפשר להוסיף כל מיני תוספות שאוהבים, כמו זיתים, בצל, פטריות או עגבניות שרי או פשוט להניח אותם על הלביבות למרא

0

לביבות פנצנלה – לחם עגבניות ובזיליקום

במטבח האיטלקי, לא זורקים לחם מאתמול, אלא מקפידים להכין ממנו מטעמים.

0

סלט פסטה עם טונה, אפונה וצפתית

סלט בריא ומשביע שהוא ארוחה שלמה.

0