פיצה קוואטרו פורמאג’י

פיצה זה טעים. פיצה עם אקסטרה גבינה, יותר טעים. פיצה עם קוואטרו פורמאג׳י, זה טעים בטירוף!

חומרים ל-4 פיצות אישיות:
חצי קילו (כ-3 וחצי כוסות) קמח פיצה או קמח לבן
כפית וחצי שמרים יבשים
כפית וחצי סוכר
280 מ״ל (כוס ורבע) מים
1 כפית גדושה מלח
1 כף שמן זית

לרוטב:
1 פחית (400 גרם) שימורי עגבניות איטלקיות ללא קליפה
1 כף גדושה רסק עגבניות
2 כפות שמן זית
1 שן שום מעוכה
מלח ופלפל שחור

לטופינג:
300 גרם קוואטרו פורמאג’י – ארבע הגבינות

  1. מערבבים שמרים יבשים עם סוכר ורבע כוס מים.
  2. מערבלים את הקמח עם תערובת השמרים וכוס המים הנותרת וכשהיא מתאחדת מוסיפים את המלח ואת שמן הזית.
  3. ממשיכים ללוש 5 דקות נוספות או עד שהבצק נפרד מהדפנות והוא רך ונעים למגע.
  4. מכסים במגבת לחה ונקייה ומתפיחים שעה וחצי.
  5. לשים את הבצק בתנועות טפיחה חזקות, כדי להוריד ממנו אוויר, מחלקים ל-4 כדורים שווים, מכסים ומתפיחים עוד חצי שעה.
  6. מכינים את הרוטב: מבשלים את חומרי הרוטב בסיר במשך רבע שעה עם מכסה, לקבלת רוטב סמיך. טועמים ומתקנים תיבול.
  7. מחממים תנור לחום מקסימלי.
  8. פותחים כל כדור של בצק על משטח מקומח, מניחים על תבנית, מורחים ב-2-3 כפות של רוטב, מפזרים רבע מתערובת ארבע הגבינות ואופים 4-5 דקות או עד שרואים שהפיצה שחומה והגבינה מבעבעת. מכינים באותו אופן את שלוש הפיצות הנותרות. מגישים מיד!

אולי תרצו להכין גם
אולי תרצו להכין גם
Filter by
Post Page
Sort by

פיצה ארבע גבינות

פיצה ארבע גבינות

24

סלט פסטה עם טונה, אפונה וצפתית

סלט בריא ומשביע שהוא ארוחה שלמה.

0

סלט ים תיכוני של בורגול, עגבניות וגבינה צפתית

סלט הטאבולה הלבנוני מקבל חיזוק של גבינה צפתית, צנוברים, זיתי קלמטה ובזיליקום.

0

כריך “קרואסון” מיני פיקנטי

מי אמר שכריך חייב לבוא בלחם מסורתי ? כריך בקרואסון מיוחד הרבה יותר

0

פפרדלה קוואטרו פורמאג’י

פסטה ברוטב ארומטי ומפנק במיוחד, שמכינים בקלות בבית ומרגישים כמו במסעדה. חשוב שהרוטב יהיה מוכן לפני הפסטה (עדיף במקביל), כדי שהפסטה לא תחכה לרוטב.

0

לזניה קוואטרו פורמאג’י

בניגוד ללזניה הקלאסית אין כאן רוטב בשאמל, אבל יש שפע של גבינות וגם ירקות עסיסיים. התוצאה קלילה יותר אבל לא פחות מפנקת.

0

קבב דגים על מצע של צזיקי עם ליים, שום ושמן זית

רותם ליברזון מפנקת אותנו במתכון קל ופשוט שישדרג כל ארוחה קייצית

0

גאלט חצילים עם מסקרפונה וריקוטה פרסקה

הרמוניה נפלאה נוצרת מהשילוב בין פריכות הבצק, המנוקד בפרג, לרכות המסקרפונה, שעוטפת את הכרשה והחציל כשמיכת פוך רכה.

0