משולש קאשקבלו 26%
באיטליה קוראים לה cacciocavallo, בארצות הבלקן השם הרווח הוא kaskaval, ומאחורי השם עומדת משפחה נרחבת של גבינות קשות או חצי קשות בעלות מרקם חלק וטעם פיקנטי. במחלבות גד מיוצרת הגבינה כחלק מהסדרה האיטלקית. הקשקבלו עשויה מחלב בקר ועוברת תהליך הבחלה ארוך שבמהלכו היא מפתחת את טעמה האופייני. לגבינה יכולת המסה מצוינת ולכן היא מתאימה במיוחד לשילוב במאפים.
ערכים תזונתיים (ל-100 גרם): אנרגיה (קלוריות) 350, חלבונים (גרם) 25, פחמימות (גרם) 4, סך השומנים (גרם) 26, חומצות שומן רוויות (גרם) 17, חומצות שומן טראנס (גרם)0.6, כולסטרול (מ”ג) 78, נתרן (מ”ג) 900, סידן (מ”ג) 800.
רכיבים: חלב מפוסטר, חלב כבשים מפוסטר, מייצב (עמילן מעובד (E-1420)), מלח, חומרי משמרים ( E-202, E-235).
מידע על אלרגנים: מכיל חלב בקר וחלב כבשים.
כשרות: רבנות בת ים
חלב: צאן ובקר
*ניתן להשיג גם במעדנייה
בואיקוס סלק וגבינות עם צזיקי צנוניות
1
עגבניות ממולאות בקוסקוס, גבינות ועשבים
1
1
לביבות זוקיני עם בולגרית וקשקבל
1
1
פיצה סיציליאנית עם שוליים ממולאים במוצרלה
1
Leave a Comment