משקה צזיקי 5%

יוגורט קיצי ומרענן לשתייה, עם תוספת מסורתית של שום, שמיר ומלפפונים

צזיקי לשתייה

ערכים תזונתיים (ל-100 גרם): “אנרגיה (קלוריות) 61, חלבונים (גרם) 2.9, פחמימות (גרם) 4.5, סך השומנים (גרם) 3.5, חומצות שומן רוויות (גרם) 2.3, חומצות שומן טראנס (גרם) פחות מ-0.5, כולסטרול (מ”ג) 10.5, נתרן (מ””ג) 280, סידן (מ”ג) 88.

רכיבים: חלב בקר מפוסטר, מלפפון (2.4%), מחית שמיר (שמיר (1.2%), שמן קנולה (בפסח- שמן זית), מעכב חמצון (סודיום לקטאט), מווסתי חומציות (חומצה לקטית, חומצה לימון), חומר משמר (חומצה סובית)), מלח, שום (0.1%).

מידע על אלרגניים: מכיל חלב

כשרות: בד”ץ מהדרין

חלב: בקר

אולי תרצו להכין
מתכונים עם הגבינה
Filter by
Post Page
Sort by

קבב דגים על מצע של צזיקי עם ליים, שום ושמן זית

רותם ליברזון מפנקת אותנו במתכון קל ופשוט שישדרג כל ארוחה קייצית

1

פילה דניס עם יוגורט צזיקי ועדשים שחורות

היוגורט מנוקד בעדשים שחורות והתוצאה היא רוטב אלגנטי שמחמיא בטעמיו לדג הצלוי. סלט קטן ליד ויש מנת אירוח קיצית מושלמת.

1

תבשיל שעועית בובעס עם עגבניות, תרד ויוגורט

תבשיל קטניות הורפי ומנחם. כשמוזגים על התבשיל החם יוגורט צונן וחמצמץ, נעים לאכול אותו גם באמצע הקיץ.

1

בעג’ון יוגורט וטאבולה

השילוב של קמח, שמרים ויוגורט עיזים הוא סוג של קסם, שיוצר בצק רך ונוח לעבודה. תוספת הגבינות מעשירה את הבצק והופכת אותו לגמיש, והתוצאה נפלאה: מאפים אישי

1

סלט ים תיכוני של בורגול, עגבניות וגבינה צפתית

סלט הטאבולה הלבנוני מקבל חיזוק של גבינה צפתית, צנוברים, זיתי קלמטה ובזיליקום.

1

פרפה יוגורט וקולי מנגו

פרפה מכינים בדרך כלל עם שמנת מתוקה. כאן מצטרף גם יוגורט והתוצאה היא טעם מעט חמצמץ ומרקם קליל.

1

מוס שוקולד ומסקרפונה

בזכות המסקרפונה מתקבל מוס מושלם, בעל מרקם יציב במיוחד וטעם חלבי מענג.

1

קיש ארטישוק וריקוטה פרסקה

טעמה הסתגלני של הריקוטה משתדך מצוין ללבבות ארטישוק שנחצו, נפרסו דק וטוגנו בחמאה, רוזמרין ויין לבן.

1