מטבעות גבינת עיזים 22%

גבינה חצי רכה, עם טעם חלב עיזים דומיננטי ומרקם שמנתי ועשיר בזכות תהליך הייצור הייחודי ואחוזי השומן הגבוהים. הגבינה עשויה בסגנון צרפתי והיא טעימה מאוד כמו שהיא, ובעלת מגוון רחב של שימושים קולינריים. צורת המטבעות הופכת את הגבינה לנוחה במיוחד למגוון שימושים במטבח: אפשר לטגן אותה כמו שניצל, לפזר על פיצה או שקשוקה, לשלב בסלטים או טוסטים ועוד.

שימושים
כריך
נשנוש
סלט
אפיה מלוחה
פיצה

ערכים תזונתיים (ל-100 גרם): אנרגיה (קלוריות) 271, חלבונים (גרם) 16, פחמימות (גרם) 2.3, סך השומנים (גרם) 22, חומצות שומן רוויות (גרם) 14.6, חומצות שומן טראנס (גרם) 0.67, כולסטרול (מ”ג) 66, נתרן (מ”ג) 400, סידן (מ”ג) 80

כשרות: רבנות מטה אשר

חלב: עיזים

מידע על אלרגנים: מכיל: חלב עיזים

אולי תרצו להכין
מתכונים עם הגבינה
Filter by
Post Page
Sort by

מטבעות גבינת עיזים בסלט ירוק

כדי ליהנות מהמנה צריך לטגן את מטבעות הגבינה בסמוך ככל הניתן להגשה. בזמן הציפוי חשוב להקפיד על שיטת היד יבשה והיד רטובה.

1

טארטים אישיים עם גבינות וירקות

בכל אחד מהטארטים היפים האלה יש גבינה אחרת ותוספת שמחמיאה לה במיוחד. מה שמשותף לכולם הוא קלות ההכנה, בזכות שימוש בריבועי בצק עלים מוכנים.

1

לזניה חצילים

התשובה האיטלקית המוחצת לפשטידה ופריט חובה בכל ארוחה איטלקית. בחרנו בשילוב המנצח של חצילים ועגבניות והוספנו תערובת גבינות מפנקת

1

חלת כרישה, בצל ירוק ופטה עיזים

בתוך בצק חלה רך מטמינים בצלים זהובים ומתקתקים וגבינת פטה שנמסה לתוך הבצק. את היצירה מעצבים לצורת כתר, כיאה למאפה שהולך לתפוס את מרכז תשומת הלב

1

סלט ים תיכוני של בורגול, עגבניות וגבינה צפתית

סלט הטאבולה הלבנוני מקבל חיזוק של גבינה צפתית, צנוברים, זיתי קלמטה ובזיליקום.

1

פיצה סיציליאנית עם שוליים ממולאים במוצרלה

לפיצה הזאת יש נשמה איטלקית אמיתית עם שילוב כל כך ים תיכוני בין ארטישוק, אנשובי ושתי גבינות איטלקיות – קאשקבלו ומוצרלה

1