מטבעות גבינת עיזים 22%

גבינה חצי רכה, עם טעם חלב עיזים דומיננטי ומרקם שמנתי ועשיר בזכות תהליך הייצור הייחודי ואחוזי השומן הגבוהים. הגבינה עשויה בסגנון צרפתי והיא טעימה מאוד כמו שהיא, ובעלת מגוון רחב של שימושים קולינריים. צורת המטבעות הופכת את הגבינה לנוחה במיוחד למגוון שימושים במטבח: אפשר לטגן אותה כמו שניצל, לפזר על פיצה או שקשוקה, לשלב בסלטים או טוסטים ועוד.

שימושים
כריך
נשנוש
סלט
אפיה מלוחה
פיצה

חלב: עיזים

אולי תרצו להכין
מתכונים עם הגבינה
Filter by
Post Page
Sort by

מטבעות גבינת עיזים בסלט ירוק

כדי ליהנות מהמנה צריך לטגן את מטבעות הגבינה בסמוך ככל הניתן להגשה. בזמן הציפוי חשוב להקפיד על שיטת היד יבשה והיד רטובה.

1

טארטים אישיים עם גבינות וירקות

בכל אחד מהטארטים היפים האלה יש גבינה אחרת ותוספת שמחמיאה לה במיוחד. מה שמשותף לכולם הוא קלות ההכנה, בזכות שימוש בריבועי בצק עלים מוכנים.

1

לזניה חצילים

התשובה האיטלקית המוחצת לפשטידה ופריט חובה בכל ארוחה איטלקית. בחרנו בשילוב המנצח של חצילים ועגבניות והוספנו תערובת גבינות מפנקת

1

עוגת גזר עם קרם גבינת שמנת ניו יורק 30%

אחת מעוגות הדגל של הקונדיטוריה האמריקנית. עסיסית ומלאת טעם, לבושה בשמלת חג לבנה והולכת נהדר ליד הקפה או התה.

1

עוגת ריקוטה-שוקולד

ציפוי הקצפת מלביש את העוגה בשמלה לבנה חגיגית, אבל אפשר גם לוותר עליה. העוגה הזאת היא גם נטולת גלוטן

1

בורקיטס עם ריקוטה, קשקבל ובולגרית

בבורקיטס קלאסי משלבים בין גבינות דומיננטיות (בולגרית וקשקבל) לגבינה רכה וניטרלית בטעמה, שנותנת את הגוף. אחרי שתכינו את המאפה הבלקני הקלאסי עם ריקוטה פ

1

לביבות תירס ומוצרלה

לביבות עדינות ופריכות שילדים ומבוגרים יאהבו. הן טעימות חמות, בטמפ' החדר ואפילו קרות. מומלץ להגיש עם יוגורט.

1