מטבעות גבינת עיזים 22%

גבינה חצי רכה, עם טעם חלב עיזים דומיננטי ומרקם שמנתי ועשיר בזכות תהליך הייצור הייחודי ואחוזי השומן הגבוהים. הגבינה עשויה בסגנון צרפתי והיא טעימה מאוד כמו שהיא, ובעלת מגוון רחב של שימושים קולינריים. צורת המטבעות הופכת את הגבינה לנוחה במיוחד למגוון שימושים במטבח: אפשר לטגן אותה כמו שניצל, לפזר על פיצה או שקשוקה, לשלב בסלטים או טוסטים ועוד.

שימושים
כריך
נשנוש
סלט
אפיה מלוחה
פיצה

ערכים תזונתיים (ל-100 גרם): אנרגיה (קלוריות) 271, חלבונים (גרם) 16, פחמימות (גרם) 2.3, סך השומנים (גרם) 22, חומצות שומן רוויות (גרם) 14.6, חומצות שומן טראנס (גרם) 0.67, כולסטרול (מ”ג) 66, נתרן (מ”ג) 400, סידן (מ”ג) 80

כשרות: בד”ץ בית יוסף

חלב: עיזים

אולי תרצו להכין
מתכונים עם הגבינה
Filter by
Post Page
Sort by

מטבעות גבינת עיזים בסלט ירוק

כדי ליהנות מהמנה צריך לטגן את מטבעות הגבינה בסמוך ככל הניתן להגשה. בזמן הציפוי חשוב להקפיד על שיטת היד יבשה והיד רטובה.

1

טארטים אישיים עם גבינות וירקות

בכל אחד מהטארטים היפים האלה יש גבינה אחרת ותוספת שמחמיאה לה במיוחד. מה שמשותף לכולם הוא קלות ההכנה, בזכות שימוש בריבועי בצק עלים מוכנים.

1

לזניה חצילים

התשובה האיטלקית המוחצת לפשטידה ופריט חובה בכל ארוחה איטלקית. בחרנו בשילוב המנצח של חצילים ועגבניות והוספנו תערובת גבינות מפנקת

1

מטבל גבינה לימוני

מטבל 5% שומן חמצמץ ומרענן, במרקם שמנתי ומפתיע. להתענג על כל ביס עם ערימת קרקרים או פיתות קלויות

1

קרם פולנטה עם ירקות קיץ קלויים

הפולנטה הדשנה מזוהה עם חורף, אבל כאן חיברנו אותה לקיץ הישראלי בעזרת מגוון ירקות צבעוניים.

1

לחמניות ביס גבינה בשלושה צבעים

לחמניות גבינה בלקניות. למתכון המקורי של אמא שלי אני מוסיפה ממרח פסטו או ממרח עגבניות מיובשות, שמעניקים צבע, טעם ועסיסיות

1

פולנטה תירס, פטריות צלויות וגבינת פקורינו

הפולנטה החלה את דרכה בתור דייסה במטבחים הביתיים של צפון איטליה והפכה במרוצת השנים לאחת המנות המבוקשות ביותר במסעדות.

1

פוגצטה מוצרלה

שתי שכבות של בצק קריספי חובקות מלית של מוצרלה ואנשובי. טעים!

1