צילום: דניאל לילה | סגנון: עמית פרבר

טארטים אישיים עם גבינות וירקות

– מתכון של שי לי ליפא  –

בכל אחד מהטארטים היפים האלה יש גבינה אחרת ותוספת שמחמיאה לה במיוחד. מה שמשותף לכולם הוא קלות ההכנה, בזכות שימוש בריבועי בצק עלים מוכנים.

» מרפדים תבנית תנור בנייר אפייה. מניחים ריבועי בצק עלים בתבנית. מסמנים בעדינות (מבלי לחרוץ) שוליים ברוחב 1 ס”מ בעזרת סכין. ומתחילים למלא:

» לטארט פסטו ומוצרלה בייבי: מורחים ממרח פסטו על הבצק, מלבד השוליים, ומסדרים מעל 3 כדורי מוצרלה בייבי 18% ומעט קצח או צנוברים.

» לטארט טפנד ומטבעות עיזים: מורחים ממרח טפנד על הבצק, מלבד השוליים, ומסדרים עליו מטבע של מטבעות גבינת עיזים 22%.

» לטארט קונפיטורה וקממבר בקר: מורחים קונפיטורה (פירות יער, אגסים, משמשים) על הבצק, מלבד השוליים, ומניחים פרוסת קממבר בקר 25% ומעט אגוזי מלך או פקאן שבורים גס.

» לטארט לאבנה דרוזית ואספרגוס: מורחים לאבנה דרוזית 9% על הבצק, מלבד השוליים, ומסדרים 4 מקטעי אספרגוס.

 

» עד שלב זה אפשר להכין את כל הטארטים עד יום מראש ולשמור מכוסה במקרר.
» סמוך להגשה מחממים תנור ל-200 מעלות, מברישים את שולי הבצק במעט חלמון טרוף ואופים כ-25 דקות עד להזהבה. מגישים מיד.

אולי תרצו להכין גם
אולי תרצו להכין גם
Filter by
Post Page
Sort by

בקלאווה גבינות ותרד

השידוך הקלאסי בין תרד וגבינות משתלב בפשטידות, טארטים, רביולי וכמובן בבורקס. כאן הפכתי אותו למלית של בקלאווה פיקנטית עם נגיעות מתוקות

14

שושני בצק עלים וגבינות

מאפה פריך שמניחים רותח במרכז השולחן ומזמינים את הסועדים לבחור לעצמם את שושנת הגבינה שהכי קורצת להם

0

עוגת זוקיני, גבינות וצנוברים

הכירו את עוגת הזוקיני, צנוברים וגבינות שלנו. מנה חדשה מרהיבה שיצרנו מהפשטידה הקלאסית

0

טארט גבינות ושומשום

טארט פריך וחמאתי, ממולא בשלל גבינות ותבלינים מקומיים, ומשובץ ביהלומי ריקוטה ושומשום

0

״מסבחה״ שקדים ולאבנה

שקדים מושרים ביוגורט, שנטחנים לממרח מושלם ונעטפים בלאבנה חמצמצה ורעננה ושפע עלים ירוקים.

0

מלנזנה בלחם של אייל שני

פרוסות חצילים זהובות שנחות בתוך חלה מרובעת, עליהן שכבת רוטב עגבניות משובח ומעל הכל

0

טוסט קוואטרו פורמאג’י של אייל שני

הפריכות הזהובה מחוץ, רכותו הפנימית של הלחם המתעורר לחיים, הגבינה הנמסה, הם כל מה שטוסט צריך. קבלו מאתנו את המתכון לטוסט המושלם.

0

קלצונה של אייל שני

מאפה כיסון מקופל לחצי סהר, מהודק בקצותיו ונאפה בתנור. עשוי מבצק פיצה במילוי רוטב עגבניות וקוואטרו פורמאג’י.

0