לאבנה עיזים 5%

גבינה רכה המופקת מיוגורט ובעלת טעם חמצמץ אופייני ומרקם חלק וסמיך. ללאבנה עיזים טעם ייחודי ואותנטי. היא קלה לעיכול ומתאימה גם לאלה הסובלים מרגישות לחלב בקר. השידוך המסורתי הוא שמן זית, זעתר ופיתה, אך הלאבנה תעשיר ותשדרג גם ארוחת בוקר ישראלית סטנדרטית ותשתלב מצוין בכריכים.

שימושים
כריך
נשנוש

ערכים תזונתיים (ל-100 גרם): אנרגיה (קלוריות) 92, חלבונים (גרם) 5.3, פחמימות (גרם) 6.5, סך השומנים (גרם) 5, חומצות שומן רוויות (גרם) 3.3, חומצות שומן טראנס (גרם) פחות מ-0.5, כולסטרול (מ”ג) 15, נתרן (מ”ג) 364.

רכיבים: חלב עיזים מפוסטר, עמילן (בפסח טפיוקה), מלח, סיבים תזונתיים (אינולין) מייצבים (קסנטן גאם (בפסח מייצב מזרעי חרובים), קרגינן). חומר משמר (פוסטסיום סורבט).

מידע על אלרגנים: מכיל חלב עיזים.

כשרות: רבנות בת ים

חלב: עיזים

אולי תרצו להכין
מתכונים עם הגבינה
Filter by
Post Page
Sort by

מטבל גבינה לימוני

מטבל 5% שומן חמצמץ ומרענן, במרקם שמנתי ומפתיע. להתענג על כל ביס עם ערימת קרקרים או פיתות קלויות

1

אירוח צרפתי עם ברי פקאן וקממבר

ברי פקאן וקממבר הן גבינות צרפתיות מצוינות לאירוח צרפתי מושלם

1

מאפה פוגאס מטבוחה וקאשקבל

הפוגאס המקורי הוא מאפה שנולד במטבחים שטופי השמש של דרום צרפת. קיבלנו השראה מהצורה היפהפייה שלו והפכנו אותו לתושב מקומי עם מלית מטבוחה, גבינות וזיתים ש

1

סלט יווני עם קייל, בצל כבוש ובולגרית

גרסה עדכנית ובריאה לקלאסיקה יוונית. הגיבור הראשי הוא הקייל, ירק שזכה למעמד של כוכב בקרב שוחרי האוכל הבריא.

1

מדיאס דה קזו

המלית המינימליסטית של הממולאים הבלקניים מקבלת חיזוק של בצל, עגבנייה וזיתים.

1

פסטה רוזה

אחד הרטבים הכי אהובים על ילדים - מכינים רוטב עגבניות טוב ובהמשך מעדנים את טעמיו עם גבינת שמנת 12%

1

גאלט כוסמין עם גבינות ועגבניות

גילינו את קמח הכוסמין בזכות הערכים התזונתיים שבו ושיעור הגלוטן הנמוך, ואז התאהבנו בטעמו האגוזי. כאן השתמשנו בקמח כוסמין מלא (בתוספת מעט קמח רגיל) כדי

1

ריקוטה פרסקה – במלוא הדרה

היא נהדרת כמלית למאפה ומעשירה רוטבי פסטה, אבל הגבינה היפה והטעימה הזאת יכולה להיות הכוכבת הראשית של המנה.

1