מטבל גבינה לימוני
מתכון של לימור תירוש
הלאבנה מעניקה חמצמצות, הגבינה במרקם שמנת תורמת קרמיות (בלי להעלות את אחוזי השומן!) וקליפת הלימון ושמן הזית אחראיים לניחוח הנפלא.
[ 12-10 מנות ]
1 קופסה (250 גרם) לאבנה עיזים 5%
1 גביע (200 גרם) גבינה במרקם שמנת 5% ניו יורק
3 כפות שמן זית
3 כפות מיץ לימון סחוט
1/4 כפית מלח
1/2 כפית פלפל שחור
1 כפית קליפת לימון מגוררת
הצעת הגשה: פיסטוקים קלויים, קליפת לימון מגוררת
אופן הכנה:
מערבבים בקערה את כל החומרים, טועמים ומתקנים תיבול. ניתן לשמור עד יומיים בקירור.
אם רוצים מפזרים פיסטוקים ו/או קליפת לימון.
מגישים ליד ערמת קרקרים (ראו למשל מתכון בעמוד ממול) או פיתות קלויות.

8

פלאפל חלומי ועדשים אפוי עם יוגורט-טחינה
8

קרפאצ’ו פלפלים קלויים ומוצרלה פרסקה
0

0

0
Comments are closed.