צילום: דניאל לילה | קונספט ויזואלי וסטיילינג: עמית פרבר
פבלובה קרם מסקרפונה ב-5 דקות
– מתכון: לימור לניאדו תירוש –
נתקעתם בלי קינוח? קצת פירות, מרנג קנוי וקרם מסקרפונה עשיר ומתוק ויש לכם קינוחי יפהפה תוך דקות.
כך מכינים פבלובה עם מסקרפונה ופירות:
- שוברים 4-3 מרנגים מוכנים איכותיים לחתיכות גדולות ומניחים בצלחת הגשה יפה.
- מערבבים בקערה 2 מכלים של קרם מסקרפונה (כדי שהקרם יתרכך) ויוצקים על שברי המרנג.
- עורמים מעל פירות יער או פירות קיץ חתוכים, מעטרים בעלי נענע ומגישים קר (אפשר לפזר אבקת סוכר).
אולי תרצו להכין גם
שכבות שכבות של עוגיות אמרטי-טחינה רכות ומבושמות וקרם פטנט עשיר, נטול ביצים וקל להכנה. מרכיבים בכוסות לקינוחים אישיים יפהפיים ונטולי גלוטן (ואפשר גם בת
0
אם עוד לא ניסיתם לאפות עוגת גבינה על בסיס יוגורט, אתם עומדים להתאהב במרקם הקטיפה העשיר ובטעם העדין שלה. העוגה הזו היא גם הצלחה בטוחה: היא לא נסדקת, לא
0
לבסקית שלנו יש מרקם קרמי וקליל, והיא כובשת גדולים וקטנים בזכות תוספת כיפית של פצפוצי שוקולד. הפצפוצים יוצרים תחתית עשירה וממלאים את הפה במתיקות שוקולד
0
כרובית וולינגטון עטופה בבצק עלים עם קוואטרו פורמאג’י
כזאת מנה עוד לא ראיתם! כרובית וולינגטון במעטפת שתענוג להציג בשולחן, כל כך פשוטה להכנה עם פטנט רוטב הבשמל המושלם.
1
סיגרים במילוי מנגולד, יוגורט ופטה
כאן היוגורט הוא חלק ממלית. הוא תורם לעסיסיות ונותן מגע של חמיצות נעימה.
1
Leave a Comment