צילום: דניאל לילה | קונספט ויזואלי וסטיילינג: עמית פרבר

פבלובה קרם מסקרפונה ב-5 דקות

– מתכון: לימור לניאדו תירוש –

נתקעתם בלי קינוח? קצת פירות, מרנג קנוי וקרם מסקרפונה עשיר ומתוק ויש לכם קינוחי יפהפה תוך דקות.

כך מכינים פבלובה עם מסקרפונה ופירות:

  1. שוברים 4-3 מרנגים מוכנים איכותיים לחתיכות גדולות ומניחים בצלחת הגשה יפה.
  2. מערבבים בקערה 2 מכלים של קרם מסקרפונה (כדי שהקרם יתרכך) ויוצקים על שברי המרנג.
  3. עורמים מעל פירות יער או פירות קיץ חתוכים, מעטרים בעלי נענע ומגישים קר (אפשר לפזר אבקת סוכר).

אולי תרצו להכין גם
אולי תרצו להכין גם
Filter by
Post Page
Sort by

טירמיסו מקומי

שכבות שכבות של עוגיות אמרטי-טחינה רכות ומבושמות וקרם פטנט עשיר, נטול ביצים וקל להכנה. מרכיבים בכוסות לקינוחים אישיים יפהפיים ונטולי גלוטן (ואפשר גם בת

0

עוגת יוגורט יוונית

אם עוד לא ניסיתם לאפות עוגת גבינה על בסיס יוגורט, אתם עומדים להתאהב במרקם הקטיפה העשיר ובטעם העדין שלה. העוגה הזו היא גם הצלחה בטוחה: היא לא נסדקת, לא

0

בראוניז גלידה

פטנט גאוני שבזכותו תוכלו להכין גלידה ביתית במרקם מושלם ובכלום עבודה: מקציפים

0

עוגה בסקית ופצפוצי שוקולד

לבסקית שלנו יש מרקם קרמי וקליל, והיא כובשת גדולים וקטנים בזכות תוספת כיפית של פצפוצי שוקולד. הפצפוצים יוצרים תחתית עשירה וממלאים את הפה במתיקות שוקולד

0

פנזרוטי גבינות מלוח

הפיצה היא המתנה הקולינרית הכי מפורסמת של נאפולי לעולם, אבל ביחד איתה נולדה סדרה של מאכלים המבוססים על אותו הבצק. אחד מהם הוא הפנזרוטי – כיסן בצק ממולא

1

מיני פיצות בגט עם גבינות וירקות

בין פיצה קלאסית לברוסקטה יש את הפטנט האלגנטי הזה: לוקחים בגטים קטנים, חוצים לאורך, מורחים ברוטב עגבניות משובח ומפזרים מעל מוצרלה ותוספות צבעוניות. בחי

1

אגס מזוגג ביין שוכב על כיכר גבינת ריקוטה פרסקה

קלאסיקה איטלקית אהובה עם טוויסט למבוגרים בלבד.

1

קרפצ’יו פלפלים קלויים ומוצרלה פרסקה

מנה טעימה ויפה כמו ציור, עם שני פטנטים חכמים שגם מתחברים לטעם מושלם וגם מקצרים את זמן ההכנה

1