אירוח הולנדי עם גאודה

גאודה היא גבינה הולנדית איכותית,  הפופולרית ביותר בעולם.
טעמה משלב בין עדינות לפיקנטיות ומרקמה נעים ומוצק

זמן הכנה: 10 דקות
רמת קושי: קל

גאודה בגוון הצהוב – גאודה בקר 30%  וגאודה בגוון הלבן –  גאודה עיזים 32%.  גאודה מצוינת לטוסטים ולכריכים,
מתאימה גם למגוון מאפים ומשתלבת נפלא בכל אירוח:
ממליצים להגיש פרוסות גאודה לצד צאטני בהכנה ביתית,  מגוון פירות יבשים,  תותים וגריסיני.

מכינים צ׳אטני דלעת ותותים :
מבשלים 2 כוסות של קוביות דלעת עם חצי כוס סוכר, 2 כוכבי אניס,  2 תרמילי הל,  2 ניצני ציפורן,
קורט מלח, קורט קארי,  חצי כוס מים ורבע כוס חומץ במשך כ-20 דקות. מוסיפים חצי כוס קוביות תותים
ומבשלים עוד 5 דקות או עד לריכוך.  מצננים ומעבירים לצנצנת לקירור עד להגשה.

מכינים אגוזי מלך קלויים בחמאת כמון:
מחממים מחבת וקולים כוס אגוזי מלך קלופים. כשמתחיל להעלות ריח מוסיפים כף חמאה, קורט מלח
וקורט כמון ומערבבים יחד בכף עץ עוד חצי דקה-דקה. מצננים ושומרים בקופסה אטומה.

לפני ההגשה:

פורסים משולשים מגבינות גאודה עיזים וגאודה בקר ומסדרים בצלחת הגשה עם האגוזים, הצ’אטני, תותים וגריסיני.

אולי תרצו להכין גם
אולי תרצו להכין גם
Filter by
Post Page
Sort by

אירוח צרפתי עם ברי פקאן וקממבר

ברי פקאן וקממבר הן גבינות צרפתיות מצוינות לאירוח צרפתי מושלם

16

אירוח ספרדי עם מנצ’גו

מנצ’גו, גבינה ספרדית,  מיוצרת מ-100% חלב צאן, טעמה עמוק ומעט חריף ובעלת מעטה שחור.

10

ריקוטה פרסקה אפויה עם תרד וכרישה

ריקוטה פרסקה אפויה מוגשת עם תרד מאודה וכרישה שהוקפצה בשמן זית.

0

קפטה תרד וגבינות

במטבח הטורקי מקדשים את התרד ומכינים ממנו מאכלים רבים ונפלאים. כאן משלבים אותו עם גבינות ומכינים קציצות ירק שכיף לטבול בקרם יוגורט לימוני.

0

רושטי זוקיני וגאודה

לביבה משפחתית שחותכים למשולשים כמו עוגה

0

ריקוטה פרסקה אפויה עם צ’ושקי

ריקוטה פרסקה אפויה מוגשת עם תבשיל של פלפלים קלויים, מתובלים בשום ושמיר.

0

לביבות מרינג’נה

חצילים קלויים הם חומר גלם נפוץ במטבח הבולגרי. אז מה יותר מתאים מלביבות.

0

פוארו פריטה

לביבות כרישה עדינות ומבושמות, שמכינים מכרישה מאודה, ללא שומן.

0