סלט בורגול אביבי עם גבינת מאנורי צלויה

מתכון של רותם ליברזון

מצרכים:

חבילת פטרוזיליה גדולה קצוצה דק
חבילת כוסברה גדולה קצוצה דק
חופן נדיב נענע קצוצה גס
8 -10  גבעולי בצל ירוק קצוצים דק
חצי כוס בורגול (מושרה בכוס מים חמים ומכוסה רבע שעה )
כוס גרעיני רימון טריים
צילי אחד ירוק טרי קצוץ דק
גבינת מאנורי
שמן זית
לימון
מלח

אופן ההכנה:

מצננים היטב את הבורגול.
בקערה עמוקה מערבבים היטב את כל הירוקים הצילי הרימון הבורגול שמן הזית הלימון והמלח.
במחבת פסים לוהטת עם מעט שמן זית צולים את גבינת המאנורי דקה וחצי מכל צד עד לחריכה נאה של פסים.
מניחים בעדינות מעל הסלט וטורפים.
בתאבון!

אולי תרצו להכין גם
אולי תרצו להכין גם
Filter by
Post Page
Sort by

הסלט היווני שלי

לסלט יווני אמיתי יש חוקים. הירקות טריים, עסיסיים, קראנציים (ובלי חסה!), חתוכים גס ומונחים בשכבות; הזיתים יווניים אמיתיים

24

מוצרלה פרסקה וסלט עלים על סלמורחו

השף אביבית פריאל במתכון לגספצ’ו ספרדי מרגש

18

סלט ירקות כפרי וגבינת מאנורי צרובה

ירקות טריים בשיא הטעם, חתוכים גס, מעורבבים לסלט פשוט שכולו חגיגה.

16

כריך לבנוני

כריך מפיתת שומשום של אבולעפייה, ריקוטה למריחה מתובלת בזעתר, בצל סגול מתובל בסומק, עם סלט עגבניות שרי תמר חריף מתובל בשמן זית ולימון

14

פטריות קפרזה

עוד וריאציה יצירתית לסלט האיטלקי הקלאסי.

14

קרפצ’יו מוצרלה, עגבניות שרי ורוקט

המרכיבים מבוססים על סלט הקפרזה הקלאסי והמראה שאוב מקלאסיקה איטלקית נוספת — הקרפצ’יו.

14