אירוח ספרדי עם מנצ’גו

מנצ’גו, גבינה ספרדית,  מיוצרת מ-100% חלב צאן,
טעמה עמוק ומעט חריף ובעלת מעטה שחור.

זמן הכנה: 25 דקות
רמת קושי: קל

מצויינת לסלט, כריך וכחלק מרכזי בפלטת גבינות המוגשת לצד מטבעות של גבינות עיזים מתובלות,
סלט תפוזים פיקנטי וצ’אטני עגבניות שרי.  כך תיצרו לכם חגיגת טעמים ספרדית אמיתית.

מכינים סלט תפוזים וזיתים:
מקלפים 2 תפוזים ופורסים אותם,  מפזרים עליהם זיתי טסוס,  עלי נענע וצ׳ילי גרוס ומגישים.

מכינים צ׳אטני עגבניות שרי:  
מבשלים בסיר עם מכסה 2 כוסות עגבניות שרי עם חצי כוס סוכר,  חצי פלפל צ׳ילי אדום,  מקל קינמון, 2
כוכבי אניס, 2  תרמילי הל,  קורט מלח,  קורט קארי,  רבע כוס מים ורבע כוס חומץ,
במשך כ-20 דקות או עד לריכוך וזיגוג.  מצננים ומעבירים לצנצנת לקירור.

לפני ההגשה:
מצפים מטבעות של גבינת עזים בתערובת של עשבי תיבול יבשים (תימין, רוזמרין, אורגנו) וצ׳ילי גרוס ומניחים בצד.
מחממים גריל או מחבת צלייה וקולים פרוסות לחם שאור עד למידת החריכה הרצויה,  צולים צרור של בצל ירוק
ואשכול עגבניות שרי.   פורסים משולשים מגבינת המנצ׳גו ומסדרים בצלחת הגשה לצד סלט התפוזים והזיתים,
מטבעות עזים מתובלות,  לחם קלוי,  בצל ירוק ועגבניות שרי צלויות.

אולי תרצו להכין גם
אולי תרצו להכין גם
Filter by
Post Page
Sort by

אירוח הולנדי עם גאודה

גאודה היא גבינה הולנדית איכותית,  הפופולרית ביותר בעולם. טעמה משלב בין עדינות לפיקנטיות ומרקמה נעים ומוצק

18

אירוח צרפתי עם ברי פקאן וקממבר

ברי פקאן וקממבר הן גבינות צרפתיות מצוינות לאירוח צרפתי מושלם

16

ריקוטה פרסקה אפויה עם תרד וכרישה

ריקוטה פרסקה אפויה מוגשת עם תרד מאודה וכרישה שהוקפצה בשמן זית.

0

קפטה תרד וגבינות

במטבח הטורקי מקדשים את התרד ומכינים ממנו מאכלים רבים ונפלאים. כאן משלבים אותו עם גבינות ומכינים קציצות ירק שכיף לטבול בקרם יוגורט לימוני.

0

רושטי זוקיני וגאודה

לביבה משפחתית שחותכים למשולשים כמו עוגה

0

ריקוטה פרסקה אפויה עם צ’ושקי

ריקוטה פרסקה אפויה מוגשת עם תבשיל של פלפלים קלויים, מתובלים בשום ושמיר.

0

לביבות מרינג’נה

חצילים קלויים הם חומר גלם נפוץ במטבח הבולגרי. אז מה יותר מתאים מלביבות.

0

פוארו פריטה

לביבות כרישה עדינות ומבושמות, שמכינים מכרישה מאודה, ללא שומן.

0