אירוח ספרדי עם מנצ’גו

מנצ’גו, גבינה ספרדית,  מיוצרת מ-100% חלב צאן,
טעמה עמוק ומעט חריף ובעלת מעטה שחור.

זמן הכנה: 25 דקות
רמת קושי: קל

מצויינת לסלט, כריך וכחלק מרכזי בפלטת גבינות המוגשת לצד מטבעות של גבינות עיזים מתובלות,
סלט תפוזים פיקנטי וצ’אטני עגבניות שרי.  כך תיצרו לכם חגיגת טעמים ספרדית אמיתית.

מכינים סלט תפוזים וזיתים:
מקלפים 2 תפוזים ופורסים אותם,  מפזרים עליהם זיתי טסוס,  עלי נענע וצ׳ילי גרוס ומגישים.

מכינים צ׳אטני עגבניות שרי:  
מבשלים בסיר עם מכסה 2 כוסות עגבניות שרי עם חצי כוס סוכר,  חצי פלפל צ׳ילי אדום,  מקל קינמון, 2
כוכבי אניס, 2  תרמילי הל,  קורט מלח,  קורט קארי,  רבע כוס מים ורבע כוס חומץ,
במשך כ-20 דקות או עד לריכוך וזיגוג.  מצננים ומעבירים לצנצנת לקירור.

לפני ההגשה:
מצפים מטבעות של גבינת עזים בתערובת של עשבי תיבול יבשים (תימין, רוזמרין, אורגנו) וצ׳ילי גרוס ומניחים בצד.
מחממים גריל או מחבת צלייה וקולים פרוסות לחם שאור עד למידת החריכה הרצויה,  צולים צרור של בצל ירוק
ואשכול עגבניות שרי.   פורסים משולשים מגבינת המנצ׳גו ומסדרים בצלחת הגשה לצד סלט התפוזים והזיתים,
מטבעות עזים מתובלות,  לחם קלוי,  בצל ירוק ועגבניות שרי צלויות.

אולי תרצו להכין גם
אולי תרצו להכין גם
Filter by
Post Page
Sort by