גלידת מסקרפונה בהכנה ביתית
מתכון של אורלי פלאי בורשטיין
תשכחו ממכונות גלידה מסורבלות, יש לנו בשבילכם מתכון ב- 15 דקות הכנה.
כל מה שאתם צריכים זה גבינת מסקרפונה עשירה
וקיבלתם גלידה קטיפתית מושלמת שאפשר להוסיף לה
כל טוויסט מרענן שתרצו – פרי או שוקולד, זה כבר תלוי בכם
מצרכים:
1 גבינת מסקרפונה 40%
1 שמנת מתוקה
250 גרם חלב מרוכז
כפית משחת וניל
אופן הכנה:
מקציפים את גבינת המסקרפונה.
מוסיפים את השמנת, משחת וניל והחלב המרוכז וממשיכים להקציף עד שהתערובת יציבה.
שופכים לתבנית מרופדת בנייר אפייה או מסיליקון וסוגרים היטב בניילון נצמד.
מכניסים למקפיא ל-4 שעות לפחות.
*אפשר ורצוי להוסיף תוספות לטעמכם
אולי תרצו להכין גם

המרכיבים שואבים את ההשראה מעוגת גבינה פירורים קלאסית. אלא שכאן הפירורים עשויים מעוגיות שוקולד מריר, שיוצרים ניגוד מקסים עם קרם הגבינה המתוק. ההגשה שוב
14

קליל, רענן ומושלם לקיץ – ארטיק ביתי שמכינים בקלי קלות עם יוגורט ואננס בניחוח עדין של רום. ביס אחד ואתם באיים הקאריביים!
0