אור שפיץ מכינה כנאפה ורוד

מרכיבים:

 גרם שיערות קדאיף
100 גרם חמאה
80  גרם גבינת מסקרפונה
60  גרם גבינת ריקוטה
100 גרם ממרח קינדר בואנו

לקישוט:
ממרח בטעם קינדר חלב

אופן ההכנה:

  1. מכינים את הקרם

    1. מערבבים יחד את המסקרפונה, הריקוטה, וממרח הקינדר בואנו.

    מכינים את הקדאיף:

    1. מפרידים את שיערות הקדאיף בעזרת חמאה מומסת.
    2. לוקחים חצי מכמות השערות ומפזרים על מחבת.
    3. אפשר להוסיף קצת צבע מאכל ורוד לשיערות.
    4. מפזרים מעל השערות ששמנו במחבת את הקרם.
    5. מכסים הכל בשערות שנותרו. עובדים על חום נמוך.
    6. בעזרת צלחת הופכים את הכנאפה מהמחברת ואופים את הצד השני מבלי לפגוע בצורה.
    7. הופכים לצלחת ומזגגים ממרח קינדר חלב מעל.
    8. ניתן להוסיף כדור גלידת וניל מעל.

אולי תרצו להכין גם