אור שפיץ מכינה נמסיס פיצפוצי אורז

מרכיבים:

256 גרם שוקולד מריר
160 גרם חמאה
120 גרם סוכר
4 ביצים
80 גרם סוכר + 172 מ”ל מים למי סוכר

לשכבת קראנץ:

200 גרם פצפוצי אורז
400 גרם מחית בטעם פררו חלב

מרכיבים למקפא מסקרפונה:

250 גרם גבינת מסקרפונה
100 גרם אבקת סוכר

אופן ההכנה:

קרם מסקרפונה:

1. מערבבים במיקסר את הגבינת מסקרפונה עם האבקת סוכר.
2. מעבירים לשקית זילוף את התערובת.
3. מניחים נייר אפייה על תבנית ומזלפים את הקרם מסקרפונה למלבנים.
4. מעבירים למקפיא לשעתיים.

הכנת העוגה:

5. ממיסים בקערת זכוכית את החמאה והשוקולד יחד.במיקרוגל עד שהוא נמס לחלוטין.
6. מכינים בקלחת את המי סוכר-ממיסים את הסוכר והמים.
7. במיקסר מקציפים במיקסר את הביצים עם הסוכר.
8. מוסיפים את מי הסוכר לשוקולד ומאחדים את המסות.
9. מכניסים בהדרגה את התערובת שוקולד לקערת המיקסר עם הביצים וממשיכים להקציף עד לתערובת אחידה.
10. מוזגים את כל התערובת לתוך שתי תבניות אינגלישקייק חד פעמיות מנייר ומעבירים לאפייה בתנור של חום 145 ל20 דקות
שכבת הקראנץ.
11. מערבבים יחד פצפוצי אורז ומחית בטעם פררו חלב בתוך שקית זיפר או בקערה.
12. מוציאים את העוגות מהתנור ומקררים אותן.

הרכבה:

13. מורחים מעל הנמסיס את התערובת פצפוצי אורז וחותכים למלבנים.
14. שמים מעל כל מלבן את זילוף המסקרפונה שהיה בהקפאה

אולי תרצו להכין גם