יוגורט עיזים עם תות 2.8%

אל יוגורט העיזים הבלקני האהוב של גד מצטרפת שכבת תות איכותי - פינוק בריא המשלב את יתרונות חלב העיזים עם תרומת חיידקי היוגורט, מתאים גם לאלה הסובלים מרגישות לחלב בקר ומכיל 2.8% שומן.

ערכים תזונתיים (ל-100 גרם): אנרגיה (קלוריות) 102, חלבונים (גרם) 2.3, פחמימות (גרם) 17, סך השומנים (גרם) 2.8, חומצות שומן רוויות (גרם) 1.8, חומצות שומן טראנס (גרם) פחות מ-0.5, כולסטרול (מ”ג) 7.5, נתרן (מ”ג) 40, סידן (מ”ג) 91.

*מיוצר מחלב עיזים מלא ועל כן באופן טבעי קיימת שונות בין עונות השנה בערכי השומן וחלבון. הערכים בטבלה(רשימה) משקפים ממוצע שנתי משוקלל.

רכיבים: חלב עיזים מפוסטר, סוכר, תות שדה (8%),עמילן, עמילן מעובד 9E-14420, פקטין, צבע מאכל (רכז גזר שחור), חומרי טעם וריח, מייצב מזרעי חרובים, חומר משמר (פוטסיום סורבט).
בתוספת חיידקי ביפידוס פרוביוטיים.

מידע על אלרגנים: מכיל חלב עיזים, עלול להכיל: אגוז קוקוס.

מכיל פרי עלול להכיל חלקי פרי

כשרות: בד”צ מהדרין – הרב רובין

חלב: עיזים

אולי תרצו להכין
מתכונים עם הגבינה
Filter by
Post Page
Sort by

פוקאצ’ה טרטופו

הפקורינו נותנת טעם חזק, המסקרפונה מוסיפה עדינות קרמית והמוצרלה מחברת את שני הניגודים הללו לחוויה איטלקית מלאה

1

פוקצ’ת גבינות

גבינות טריות שמניחים מעל בצק פוקצ'ה פריך וקריספי. מזלפים מלמעלה שמן זית ורוזמרין טרי ומתענגים על כל ביס.

1

מרק יוגורט עם הפתעות

במקום המלפפון והנענע המסורתיים אבזרתי את המרק שלי בענבים קפואים, פיסטוקים ועוד הפתעות טעימות ויפות.

1

עגבניות ממולאות בקוסקוס, גבינות ועשבים

תערובת ים תיכונית עסיסית של קוסקוס, גבינות, זיתים ועשבים מחמיאה במיוחד לטעם העגבניות. פרוסות מוצרלה פרסקה שמכסות את המלית ונמסות מעט בזמן האפייה מעשיר

1

בעג’ון יוגורט וטאבולה

השילוב של קמח, שמרים ויוגורט עיזים הוא סוג של קסם, שיוצר בצק רך ונוח לעבודה. תוספת הגבינות מעשירה את הבצק והופכת אותו לגמיש, והתוצאה נפלאה: מאפים אישי

1

עוגת בריוש במלית ריקוטה פרסקה

בצק שמרים אוורירי ועשיר עם מלית גבינה רעננה. משתלם להכין אותו יום לפני ולתת לבצק מנוחה של 12-8 שעות

1

קיש ארטישוק וריקוטה פרסקה

טעמה הסתגלני של הריקוטה משתדך מצוין ללבבות ארטישוק שנחצו, נפרסו דק וטוגנו בחמאה, רוזמרין ויין לבן.

1