יוגורט עיזים עם תות 2.8%

אל יוגורט העיזים הבלקני האהוב של גד מצטרפת שכבת תות איכותי - פינוק בריא המשלב את יתרונות חלב העיזים עם תרומת חיידקי היוגורט, מתאים גם לאלה הסובלים מרגישות לחלב בקר ומכיל 2.8% שומן.

ערכים תזונתיים (ל-100 גרם): אנרגיה (קלוריות) 102, חלבונים (גרם) 2.3, פחמימות (גרם) 17, סך השומנים (גרם) 2.8, חומצות שומן רוויות (גרם) 1.8, חומצות שומן טראנס (גרם) פחות מ-0.5, כולסטרול (מ”ג) 7.5, נתרן (מ”ג) 40, סידן (מ”ג) 91.

*מיוצר מחלב עיזים מלא ועל כן באופן טבעי קיימת שונות בין עונות השנה בערכי השומן וחלבון. הערכים בטבלה(רשימה) משקפים ממוצע שנתי משוקלל.

רכיבים: חלב עיזים מפוסטר, סוכר, תות שדה (8%),עמילן, עמילן מעובד 9E-14420, פקטין, צבע מאכל (רכז גזר שחור), חומרי טעם וריח, מייצב מזרעי חרובים, חומר משמר (פוטסיום סורבט).
בתוספת חיידקי ביפידוס פרוביוטיים.

מידע על אלרגנים: מכיל חלב עיזים, עלול להכיל: אגוז קוקוס.

מכיל פרי עלול להכיל חלקי פרי

כשרות: בד”צ מהדרין – הרב רובין

חלב: עיזים

אולי תרצו להכין
מתכונים עם הגבינה
Filter by
Post Page
Sort by

כדורי מאק אנד צ’יז פריכים עם קוואטרו פורמאגי ועגבניות מיובשות

מצאנו את המנה הכי ממכרת שיש - כדורי מאק אנד צ׳יז עסיסיים במיוחד ברוטב בשמל גאוני שמקצר את זמן ההכנה

1

עוגת סבתא במלית ריקוטה פרסקה

עוגת סבתא במובן הכי טוב של המילה – בצק שמרים נימוח ועליו מלית גבינה מתוקה.

1

פולנטה תירס, פטריות צלויות וגבינת פקורינו

הפולנטה החלה את דרכה בתור דייסה במטבחים הביתיים של צפון איטליה והפכה במרוצת השנים לאחת המנות המבוקשות ביותר במסעדות.

1

סלט חסה סלנובה, כרובית וקרמבל פטה-שקדים

קרמבל פטה קראנצ'י - פטנט מבריק וטעים במיוחד - הוא רק אחד מהסודות של הכוכבת היפהפייה של שולחן החג: חסת סלנובה שנפתחת כמו פרח ומחביאה בין העלים העדינים

1

עוגת ריקוטה ואפרסקים

עוגה ביתית, טעימה ופשוטה מאוד להכנה. מרקמה הרך ומתיקותה המעודנת מחמיאות לשלל פירות קיץ. אפשר להכין גם עם משמשים, שזיפים או נקטרינות.

1

קצ’יו א פפה

קלאסיקה איטלקית שממחישה היטב את עומק הטעמים של גבינת גרנה פדנו האיטלקית.

1

עוגת בריוש במלית ריקוטה פרסקה

בצק שמרים אוורירי ועשיר עם מלית גבינה רעננה. משתלם להכין אותו יום לפני ולתת לבצק מנוחה של 12-8 שעות

1

ריגטוני ארבע גבינות

מנה המגיעה מצפון איטליה. רוטב עשיר, עשוי שמנת וארבעה סוגי גבינות, שלכל אחת מהן טעם מיוחד משלה. אפשר להחליף את הגבינות המופיעות במתכון בגבינות אחרות לפ

1