לאבנה טבעי 5%
גבינה רכה המופקת מיוגורט ובעלת טעם חמצמץ אופייני ומרקם חלק וסמיך. השידוך המסורתי הוא שמן זית, זעתר ופיתה, אך הלאבנה תעשיר ותשדרג גם ארוחת בוקר ישראלית סטנדרטית ותשתלב מצוין בכריכים.

שימושים

כריך

נשנוש
ערכים תזונתיים (ל-100 גרם): אנרגיה (קלוריות) 87, חלבונים (גרם) 8.5, פחמימות (גרם) 2, סך השומנים (גרם) 5, חומצות שומן רוויות (גרם) 3.3, חומצות שומן טראנס (גרם) פחות מ-0.5, כולסטרול (מ”ג) 15, נתרן (מ”ג) 400, סידן (מ”ג) 140.
רכיבים: חלב מפוסטר, חלבוני חלב בקר, שמנת מפוסטרת 42% שומן, עמילן מעובד כמייצב (E-1422) (בפסח עמילן תפו”א או עמילן טפיוקה), מלח, חומר משמר (פוסטסיום סורבט).
מידע על אלרגנים: מכיל חלב
כשרות: רבנות בת ים
חלב: בקר
*ניתן להשיג גם במעדנייה
אולי תרצו להכין

הבוטנים הקלויים מעניקים לסלט הים תיכוני הזה קראנצ'יות נהדרת וטעמי אדמה, שמשתלבים נפלא עם הלאבנה .
1

דג נא בעטיפה לימונית מוגש על מצע יוגורט וזוכה לחיזוק מפתיע מכיוון הלאבּנה. דרום אמריקה פוגשת את הבלקנים.
1

קלאסיקה ישראלית בלבוש איטלקי. את הגבינה הלבנה מחליפים בריקוטה מלטפת ומסקרפונה עשירה
1

פסטה ברוטב ארומטי ומפנק במיוחד, שמכינים בקלות בבית ומרגישים כמו במסעדה. חשוב שהרוטב יהיה מוכן לפני הפסטה (עדיף במקביל), כדי שהפסטה לא תחכה לרוטב.
1

כשיש מסקרפונה, יש קינוח! הגבינה הנפלאה הזו לא צריכה הרבה כדי להפוך לקינוח מושלם.
1
Leave a Comment