צפתית 5%
גבינה חצי רכה בעלת טעם חלבי עדין ומרקם יציב, משיי ונוח לפריסה. מקורה של הגבינה בעיר צפת שם היא יוצרה לראשונה באמצע המאה ה-19, בהשראת גבינות מן האזור. לגבינה טעם נייטראלי ומליחות מתונה מאוד.





ערכים תזונתיים (ל-100 גרם): אנרגיה (קק”ל) 117, חלבון (גרם) 12, פחמימות (גרם) 6, סך השומנים (גרם) 5, מתוכו שומן רווי (גרם) 3.3, שומן טראנס פחות מ-0.5, כולסטרול (מ”ג) 15, נתרן (מ”ג) 600, סידן (מ”ג) 500.
רכיבים: חלב מפוסטר, מלח, חומרי טעם וריח טבעיים, חומר משמר (פוטסיום סורבט).
מידע על אלרגנים: מכיל חלב
כשרות: רבנות בת ים; קיים גם בכשרות למהדרין
חלב: בקר
*ניתן להשיג גם במעדנייה

סלט ים תיכוני של בורגול, עגבניות וגבינה צפתית
1

1

1

1

פיצטות מבצק עלים עם גבינת שמנת וירקות
1

1
Leave a Comment