בולגרית מעודנת 24%

למחלבות גד שורה של גבינות בולגריות במרקם מעודן ונימוח - זאת המפנקת מכולם! אחוז השומן הגבוה (24%) יוצר מרקם שמנתי וקרמי במיוחד וכמובן משביח את הטעם. תהנו ממנה כמו שהיא, שלבו אותה בכריכים מושקעים ובמאפים עשירים.

שימושים
כריך
סלט
אפיה מלוחה

ערכים תזונתיים (ל-100 גרם): אנרגיה (קלוריות) 274, חלבונים (גרם) 11, פחמימות (גרם) 3.5, סך השומנים (גרם) 24, חומצות שומן רוויות (גרם) 16, חומצות שומן טראנס (גרם) 0.6, כולסטרול (מ”ג) 72, נתרן (מ”ג) 1010, סידן (מ”ג) 145

רכיבים: חלב מפוסטר, שמנת מפוסטרת, מלח (2.75%), חומר משמר (פוטסיום סורבט)

כשרות: רבנות בת ים

חלב: בקר

ניתן להשיג באריזה של 250 גרם 

מתכונים עם גבינה בולגרית
מתכונים עם הגבינה
Filter by
Post Page
Sort by

לביבות חצילים קלויים, בולגרית וקאשקבלו

לביבות חצילים קלויים, בולגרית וקאשקבלו

1

עוגיות ריבה וגבינה

הבצק לעוגיות הנימוחות האלה עשוי משלושה רכיבים בלבד: חמאה, קמח וגבינת שמנת.

1

פסטה קפרזה

הפכנו את הסלט הפופולרי למנת פסטה חמה, יפה ומהירת הכנה.

1

כנאפה

הכנאפה מוכרת בישראל כקינוח ערבי, אבל מקורה, כמו הרבה מאוד מתכונים מזרח תיכוניים, במטבח העותמאני. הנה המתכון המשפחתי שלנו.

1

מאפה כרובית וגבינות

כרובית וגבינות הן שידוך מתבקש. חליטה קצרה שמותירה את הכרובית מוצקה, בשמל עשיר וציפוי פריך יוצרים מנה קלאסית שנחטפת מהתבנית.

1

פיצה כרובית עם עגבניות ומוצרלה פרסקה

במקום קמח משתמשים בפירורי כרובית, שאליהם מצטרפות ביצים וגרנה פדנו. התוצאה - קלתית טעימה ונטולת גלוטן. "בצק" כרובית אינו פריך כמו הבצק הרגיל, אך הוא טע

1

קיש גבינות

אנחנו מודים,על הפטנט הזה לא חשבנו. במקום לטרוח ולהכין בצק משתמשים בעלה מלאווח שיחד עם גבינות עשירות ואגוזים פריכים הופך לפשטידה מפוארת.

1

ג’ג’יק

מגישים למרכז השולחן קערה גדולה של מרק יוגורט צונן ולצדו צלוחיות עם תוספות פריכות – שקדים, ירקות קצוצים, עשבים וגם מקלות קאשקבל

1