בולגרית מעודנת 24%

למחלבות גד שורה של גבינות בולגריות במרקם מעודן ונימוח - זאת המפנקת מכולם! אחוז השומן הגבוה (24%) יוצר מרקם שמנתי וקרמי במיוחד וכמובן משביח את הטעם. תהנו ממנה כמו שהיא, שלבו אותה בכריכים מושקעים ובמאפים עשירים.

שימושים
כריך
סלט
אפיה מלוחה

ערכים תזונתיים (ל-100 גרם): אנרגיה (קלוריות) 274, חלבונים (גרם) 11, פחמימות (גרם) 3.5, סך השומנים (גרם) 24, חומצות שומן רוויות (גרם) 16, חומצות שומן טראנס (גרם) 0.6, כולסטרול (מ”ג) 72, נתרן (מ”ג) 1010, סידן (מ”ג) 145

רכיבים: חלב מפוסטר, שמנת מפוסטרת, מלח (2.75%), חומר משמר (פוטסיום סורבט)

כשרות: רבנות תל אביב

חלב: בקר

מידע על אלרגנים: מכיל חלב

ניתן להשיג גם במעדנייה* 

מתכונים עם גבינה בולגרית
מתכונים עם הגבינה
Filter by
Post Page
Sort by

סלט ירוק עם ענבים, תאנים וגבינה כחולה

השילוב של פירות מתוקים וגבינה כחולה פיקנטית הוא קלאסי, ובכל זאת לא מפסיק להפתיע. כאן על סלט ירוק מתובל בשמן זית, סילאן וחומץ בלסמי.

1

רולדת זברה

עוגת רולדה גבוהה, חגיגית וקצת אחרת. כאשר פורסים אותה מתגלים פסי אורך מפתיעים.

1

סלט ארוגולה, ענבים ופקורינו

שילוב מקסים של ארוגולה חרפרפה, ענבים מתוקים, גבינה ארומטית ואגוזים פריכים.

1

פטוצ’יני ארביאטה

בתרגום חופשי: פסטה עצבנית. מנה פשוטה וחריפה היישר מהסמטאות התוססות של נאפולי. מכיוון שמדובר במנה המגיעה מדרום איטליה משתמשים בפסטה יבשה. שמן הזית, השו

1