צ’דר

צ’דר כתום אמיתי, מיוצר בתהליך מסורתי בדרום אנגליה. לצ’דר שימושים נרחבים, לאכילה כפי שהיא בפלטת גבינות, לכריכים וטוסטים, להעשרת ולעיבוי רטבים, מתאימה במיוחד להכנת מק אנד צ’יז ולסלטים.

שימושים
נשנוש
פסטה
אפיה מלוחה

ערכים תזונתיים (ל-100 גרם): אנרגיה (קלוריות) 416, חלבונים (גרם) 25.4, פחמימות (גרם) 0, סך השומנים (גרם) 35, חומצות שומן רוויות (גרם) 21.7, חומצות שומן טראנס (גרם) 1.4, כולסטרול (מ”ג) 105, נתרן (מ”ג) 723, סידן (מ”ג) 739

כשרות: כשר חלבי בית יוסף

חלב: בקר

רכיבים: חלב מפוסטר,מלח, צבע מאכל (אנטו).

מידע על אלרגנים: מכיל: חלב.

ניתן להשיג במעדנייה

אולי תרצו להכין
מתכונים עם הגבינה
Filter by
Post Page
Sort by

אימאם באילדי ברוטב יוגורט-טחינה

מנה טורקית קלאסית של חציל ממולא בירקות

1

קרפצ’יו קפרזה

חם וקר בסלט מרהיב של עגבניות צלויות, עגבניות שרי טריות, מוצרלה פרסקה רעננה וגבינת חלומי - שהופכת אחרי בילוי קצר בתנור לשבבים קראנצ'יים וכיפיים.

1

בלונדיז גבינת שמנת

הגרסה הבהירה והלא-פחות מוצלחת של הבראוניז הידועים. כאן עם גבינת שמנת ניו יורק, שמוסיפה להם עסיסיות נהדרת.

1

כריך “קרואסון” מיני פיקנטי

מי אמר שכריך חייב לבוא בלחם מסורתי ? כריך בקרואסון מיוחד הרבה יותר

1