צ’דר

צ’דר כתום אמיתי, מיוצר בתהליך מסורתי בדרום אנגליה. לצ’דר שימושים נרחבים, לאכילה כפי שהיא בפלטת גבינות, לכריכים וטוסטים, להעשרת ולעיבוי רטבים, מתאימה במיוחד להכנת מק אנד צ’יז ולסלטים.

שימושים
נשנוש
פסטה
אפיה מלוחה

ערכים תזונתיים (ל-100 גרם): אנרגיה (קלוריות) 416, חלבונים (גרם) 25.4, פחמימות (גרם) 0, סך השומנים (גרם) 35, חומצות שומן רוויות (גרם) 21.7, חומצות שומן טראנס (גרם) 1.4, כולסטרול (מ”ג) 105, נתרן (מ”ג) 723, סידן (מ”ג) 739

כשרות: כשר חלבי בית יוסף

חלב: בקר

רכיבים: חלב מפוסטר,מלח, צבע מאכל (אנטו).

מידע על אלרגנים: מכיל: חלב.

ניתן להשיג במעדנייה

אולי תרצו להכין
מתכונים עם הגבינה
Filter by
Post Page
Sort by

בראוניז גלידה

פטנט גאוני שבזכותו תוכלו להכין גלידה ביתית במרקם מושלם ובכלום עבודה: מקציפים קרם מסקרפונה וקרם פטיסייר שלוש דקות, מקפיאים וגמרנו. שידכנו לגלידה תחתית

1

מקיצי

סופגניות קלילות בניחוח הדרים, שמגישים לשולחן עם מטבל גבינה-תפוז מתוק .

1

שיפודי חלומי וירקות

חלומי היא גבינה קפריסאית שהפכה לסיפור הצלחה גם ביוון. אני מתה על המרקם המסטיקי שלה ועל טעמה המלוח והעדין

1

אייס קפה

אייס קפה קליל ומרענן בתוספת קרם מסקרפונה שמשדרג כל לגימה.

1

סלט “קיסר” ברוטב קאשקבלו וקרוטוני חלומי

הרוטב לסלט של מסעדת "אורנה ואלה" — עם הרבה גבינת קאשקבלו, שמעניקה סמיכות וטעם עשיר.

1

קרואסוני מלוואח ממולאים בגבינה מתוקה

הפכנו את המלאווח לקרואסון זריז ומילאנו אותו בקרם אוורירי ולימוני המבוסס על גבינת שמנת

1