צ’דר

צ’דר כתום אמיתי, מיוצר בתהליך מסורתי בדרום אנגליה. לצ’דר שימושים נרחבים, לאכילה כפי שהיא בפלטת גבינות, לכריכים וטוסטים, להעשרת ולעיבוי רטבים, מתאימה במיוחד להכנת מק אנד צ’יז ולסלטים.

שימושים
נשנוש
פסטה
אפיה מלוחה

ערכים תזונתיים (ל-100 גרם): אנרגיה (קלוריות) 416, חלבונים (גרם) 25.4, פחמימות (גרם) 0, סך השומנים (גרם) 35, חומצות שומן רוויות (גרם) 21.7, חומצות שומן טראנס (גרם) 1.4, כולסטרול (מ”ג) 105, נתרן (מ”ג) 723, סידן (מ”ג) 739

כשרות: כשר חלבי בית יוסף

חלב: בקר

רכיבים: חלב מפוסטר,מלח, צבע מאכל (אנטו).

מידע על אלרגנים: מכיל: חלב.

ניתן להשיג במעדנייה

אולי תרצו להכין
מתכונים עם הגבינה
Filter by
Post Page
Sort by

קרואסוני מלוואח ממולאים בגבינה מתוקה

הפכנו את המלאווח לקרואסון זריז ומילאנו אותו בקרם אוורירי ולימוני המבוסס על גבינת שמנת

1

סמיפרדו טירמיסו

מפגש פסגה של שתי קלאסיקות איטלקיות מתוקות מפיק קינוח קפוא עשיר ויפה.

1

פפרדלה דניה

במטבח האיטלקי יש אינספור רוטבי עגבניות, אבל כאן מדובר במשהו מיוחד - רוטב עגבניות עסיסי, עמוק טעמים ומפנק בזכות תוספת של גבינת מסקרפונה.

1

סלט עגבניות וענני ריקוטה פרסקה

את הפטנט הגאוני הזה אתם חייבים לנסות: ריקוטה פרסקה אפויה בתנור עם עגבניות שרי עסיסיות, זיתי קלמטה, אורוגולה, צנוברים ושמן זית

1

טארטים אישיים עם גבינות וירקות

בכל אחד מהטארטים היפים האלה יש גבינה אחרת ותוספת שמחמיאה לה במיוחד. מה שמשותף לכולם הוא קלות ההכנה, בזכות שימוש בריבועי בצק עלים מוכנים.

1