גרנה פדנו שבבים 29%

גבינה קשה איטלקית מסורתית ואותנטית, המקבילה בתכונותיה לגבינת פרמז'ן. גרנה פדנו של גד מיוצרת תחת מותג משותף עם מחלבת לאטריה סוציאלה מנטובה בחבל לומברדיה, מולדת הגבינה. בדומה לפרמז'ן, היא בעלת הגנה טרוארית ומאושרת לשיווק על ידי איגוד יצרני גרנה פדנו. גרסת השבבים טובה במיוחד על סלט ופסטה, הגבינה שומרת על צורתה ומקשטת את המנה בשל צורתה המיוחדת.

שימושים
פסטה
אפיה מלוחה
פיצה

ערכים תזונתיים (ל-100 גרם): אנרגיה (קלוריות) 393, חלבונים (גרם) 33, פחמימות (גרם) 0, מתוכן סוכרים (גרם) 0, סיבים תזונתיים (גרם) 0, סך השומנים (גרם) 29, חומצות שומן רוויות (גרם) 18, חומצות שומן טראנס (גרם) 0.67, כולסטרול (מ”ג) 98.3, נתרן (מ”ג) 600, סידן (מ”ג) 1165

כשרות: בד”ץ בית יוסף

חלב: בקר

מידע על אלרגנים: מכיל חלב, ביצים

מתכונים עם גרנה פדנו שבבים
מתכונים עם הגבינה
Filter by
Post Page
Sort by

פסטה רוזה עגבניות שרופות ומסקרפונה

עגבניות ושום צלויים, בשילוב מגע קטיפתי של מסקרפונה ועלי לזניה קרועים שנעטפים בכל הטוב הזה

1

מרק ארטישוק ירושלמי עם טוויל גרנה פדנו

מרק קרם עמוק טעמים ואלגנטי. רגע לפני ההגשה מניחים עליו טוויל גבינה פריך ופיקנטי ואגוזי ברזיל, שמעשירים עוד קצת את הטעם והמרקם.

1

ציזיקי טורקי

מי אמר שבקיץ אי אפשר לאכול מרק? יוגורט מרענן בשילוב ירקות טריים ועשבי תיבול. מומלץ להוסיף כמה קוביות קרח שישמרו על הקור לאורך האכילה.

1

מלון על הגריל עם גבינת ברי פקאן שרופה

המלון החרוך על מחבת גריל יחד עם הברי השרופה והצ'ילי יוצרים שילוב טעמים מפתיע

1

טירמיסו

טירמיסו הוא אולי הקינוח האיטלקי האהוב ביותר ובצדק — השילוב בין קרם אוורירי לבישקוטים טבולים בקפה הוא ממכר

1

תבשיל שעועית בובעס עם עגבניות, תרד ויוגורט

תבשיל קטניות הורפי ומנחם. כשמוזגים על התבשיל החם יוגורט צונן וחמצמץ, נעים לאכול אותו גם באמצע הקיץ.

1