גרנה פדנו שבבים 29%

גבינה קשה איטלקית מסורתית ואותנטית, המקבילה בתכונותיה לגבינת פרמז'ן. גרנה פדנו של גד מיוצרת תחת מותג משותף עם מחלבת לאטריה סוציאלה מנטובה בחבל לומברדיה, מולדת הגבינה. בדומה לפרמז'ן, היא בעלת הגנה טרוארית ומאושרת לשיווק על ידי איגוד יצרני גרנה פדנו. גרסת השבבים טובה במיוחד על סלט ופסטה, הגבינה שומרת על צורתה ומקשטת את המנה בשל צורתה המיוחדת.

שימושים
פסטה
אפיה מלוחה
פיצה

חלב: בקר

מתכונים עם גרנה פדנו שבבים
מתכונים עם הגבינה
Filter by
Post Page
Sort by

פסטה רוזה עגבניות שרופות ומסקרפונה

עגבניות ושום צלויים, בשילוב מגע קטיפתי של מסקרפונה ועלי לזניה קרועים שנעטפים בכל הטוב הזה

1

מרק ארטישוק ירושלמי עם טוויל גרנה פדנו

מרק קרם עמוק טעמים ואלגנטי. רגע לפני ההגשה מניחים עליו טוויל גבינה פריך ופיקנטי ואגוזי ברזיל, שמעשירים עוד קצת את הטעם והמרקם.

1

מלון על הגריל עם גבינת ברי פקאן שרופה

המלון החרוך על מחבת גריל יחד עם הברי השרופה והצ'ילי יוצרים שילוב טעמים מפתיע

1

פיצה קוואטרו פורמאג’י של אייל שני

זהו הבצק הקל ביותר להכנה, מבצקים כאלה אופים את פיצות הטאליו הידועות ברומא. אופים עד ששולי הבצק הזהיבו היטב והקוואטרו פורמאג׳י נמסה על רוטב העגבניות.

1

בננה קייק וגבינת שמנת

גבוהה, שחומה ועסיסית. כשפורסים אותה מגלים לב שמנת צחור.

1

הסלט היווני שלי

לסלט יווני אמיתי יש חוקים. הירקות טריים, עסיסיים, קראנציים (ובלי חסה!), חתוכים גס ומונחים בשכבות; הזיתים יווניים אמיתיים

1