גרנה פדנו שבבים 29%

גבינה קשה איטלקית מסורתית ואותנטית, המקבילה בתכונותיה לגבינת פרמזן. גראנה פדנו של גד מיוצרת תחת מותג משותף עם מחלבת "לאטריה סוציאלה מנטובה" בחבל לומברדיה, מולדת הגבינה. בדומה לפרמזן, גם הגרנה פדנו היא בעלת הגנה טרוארית ומאושרת לשיווק על ידי "איגוד יצרני גרנה פדאנו". גרסת השבבים טובה במיוחד על סלט ופסטה, הגבינה שומרת על צורתה ומקשטת את המנה בשל צורתה המיוחדת.

שימושים
פסטה
אפייה מתוקה
פיצה

ערכים תזונתיים (ל-100 גרם): אנרגיה (קלוריות) 393, חלבונים (גרם) 33, פחמימות (גרם) 0, מתוכן סוכרים (גרם) 0, סיבים תזונתיים (גרם) 0, סך השומנים (גרם) 29, חומצות שומן רוויות (גרם) 18, חומצות שומן טראנס (גרם) 0.67, כולסטרול (מ”ג) 98.3, נתרן (מ”ג) 600, סידן (מ”ג) 1165

כשרות: בד”ץ בית יוסף

חלב: בקר

מתכונים עם גרנה פדנו שבבים
מתכונים עם הגבינה
Filter by
Post Page
Sort by

פסטה רוזה עגבניות שרופות ומסקרפונה

עגבניות ושום צלויים, בשילוב מגע קטיפתי של מסקרפונה ועלי לזניה קרועים שנעטפים בכל הטוב הזה

1

מרק ארטישוק ירושלמי עם טוויל גרנה פדנו

מרק קרם עמוק טעמים ואלגנטי. רגע לפני ההגשה מניחים עליו טוויל גבינה פריך ופיקנטי ואגוזי ברזיל, שמעשירים עוד קצת את הטעם והמרקם.

1

תבשיל שעועית בובעס עם עגבניות, תרד ויוגורט

תבשיל קטניות הורפי ומנחם. כשמוזגים על התבשיל החם יוגורט צונן וחמצמץ, נעים לאכול אותו גם באמצע הקיץ.

1

אירוח הולנדי עם גאודה

גאודה היא גבינה הולנדית איכותית,  הפופולרית ביותר בעולם. טעמה משלב בין עדינות לפיקנטיות ומרקמה נעים ומוצק

1

ציזיקי טורקי

מי אמר שבקיץ אי אפשר לאכול מרק? יוגורט מרענן בשילוב ירקות טריים ועשבי תיבול. מומלץ להוסיף כמה קוביות קרח שישמרו על הקור לאורך האכילה.

1

אלבונדיגס תירס ופלפלים

לביבות רכות ועסיסיות שמגישים עם סלסה של עגבניות. הכי טעים להכין אותן פיקנטיות.

1

טאבולה דג ברוטב יוגורט ולימונים כבושים

החמצמצות העדינה של היוגורט מצטרפת לחמצמצות של הלימונים הכבושים, ושניהם יחד מהווים ליווי משובח לנתחי הדג. קיץ בצלחת.

1