גרנה פדנו שבבים 29%

גבינה קשה איטלקית מסורתית ואותנטית, המקבילה בתכונותיה לגבינת פרמזן. גראנה פדנו של גד מיוצרת תחת מותג משותף עם מחלבת "לאטריה סוציאלה מנטובה" בחבל לומברדיה, מולדת הגבינה. בדומה לפרמזן, גם הגרנה פדנו היא בעלת הגנה טרוארית ומאושרת לשיווק על ידי "איגוד יצרני גרנה פדאנו". גרסת השבבים טובה במיוחד על סלט ופסטה, הגבינה שומרת על צורתה ומקשטת את המנה בשל צורתה המיוחדת.

שימושים
פסטה
אפייה מתוקה
פיצה

ערכים תזונתיים (ל-100 גרם): אנרגיה (קלוריות) 393, חלבונים (גרם) 33, פחמימות (גרם) 0, מתוכן סוכרים (גרם) 0, סיבים תזונתיים (גרם) 0, סך השומנים (גרם) 29, חומצות שומן רוויות (גרם) 18, חומצות שומן טראנס (גרם) 0.67, כולסטרול (מ”ג) 98.3, נתרן (מ”ג) 600, סידן (מ”ג) 1165

כשרות: בד”ץ בית יוסף

חלב: בקר

מתכונים עם גרנה פדנו שבבים
מתכונים עם הגבינה
Filter by
Post Page
Sort by

פסטה רוזה עגבניות שרופות ומסקרפונה

עגבניות ושום צלויים, בשילוב מגע קטיפתי של מסקרפונה ועלי לזניה קרועים שנעטפים בכל הטוב הזה

1

מרק ארטישוק ירושלמי עם טוויל גרנה פדנו

מרק קרם עמוק טעמים ואלגנטי. רגע לפני ההגשה מניחים עליו טוויל גבינה פריך ופיקנטי ואגוזי ברזיל, שמעשירים עוד קצת את הטעם והמרקם.

1

קסטה סיציליאנה

עוגת שכבות עם מלית ריקוטה, מצופה שכבת מרציפן (לרוב ירוק) ופירות מסוכרים. הקונדיטורית נופר צור הפכה אותה לעוגה אישית המוגשת בתוך כוס

1

טארט טאטן בצל וגבינה כחולה

בצק חמאתי עוטף בצלים שהתקרמלו ביין, מייפל ובלסמי, וקיבלו טעם עמוק וגוון משגע. לפני ההגשה מפזרים גבינה כחולה שטעמה החריף משתלב נפלא עם מתיקות הבצל. הכנ

1

עוגת גבינה עם קרמל שקדים ופיסטוקים

נא להכיר את מלכת מסיבת השבועות שלנו: היא קלילה וענוגה, בזכות השילוב בין ריקוטה פרסקה לגבינת שמנת, ועטופה בקלתית קראנצ'ית מבושמת בקינמון.

1

קממבר צלויה עם תוספות

בילוי קצר בתנור בחברת אגוזים וריבה מתקתקה, ויש מנה ראשונה אלגנטית וטעימה בטירוף

1

ריקוטה פרסקה אפויה עם תאנים, אורגנו ודבש

ריקוטה פרסקה אפויה מוגשת עם תאנים טריות ודבש. אם אין תאנים טריות אפשר להחליף בפרי עונתי אחר כמו אפרסמון, תותים או קונפיטורה.

1

תירס צלוי מוקרם

קונים קלחים עם קליפה, מבשלים 5 דקות, מסירים את החלק השעיר, מפשילים את הקליפה וקושרים ליצירת ידית אחיזה. צולים על הגריל או במחבת פסים עד להשחמה. מורחים

1