קרם מסקרפונה

התשובה האיטלקית לגבינת שמנת. מסקרפונה משלבת טעם שמנת דשן ומפנק עם מרקם קטיפתי ויציב. קרם המסקרפונה מורכב ממסקרפונה איכותית וחלבית, לצד מינון מדויק של סוכר וזרעי וניל אמיתיים ממדגסקר. הקרם מושלם עבור אלו שמעוניינים להגיש קינוח איכותי ומפנק, מבלי הצורך לטרוח שעות רבות במטבח.

שימושים
אפייה מתוקה
אפיה מלוחה

ערכים תזונתיים (ל-100 גרם): אנרגיה (קלוריות) 416, חלבונים (גרם) 4, פחמימות (גרם) 14.5, סך השומנים (גרם) 38, חומצות שומן רוויות (גרם) 24.7, חומצות שומן טראנס 1.1, כולסטרול (מ”ג) 131, נתרן (מ”ג) 60, סידן (מ”ג) 130

רכיבים: שמנת מפוסטרת 42% שומן, סוכר, אבקת חלב, חלמון מפוסטר (ביצים), מייצב (קסנטן), חומרי טעם וריח, זרעי וניל

כשרות: רבנות אשקלון

חלב: בקר

מידע על אלרגנים: מכיל: חלב, ביצים. עלול להכיל: גלוטן (בפסח – ללא), סויה

מתכונים עם מסקרפונה
מתכונים עם הגבינה
Filter by
Post Page
Sort by

אייס קפה

אייס קפה קליל ומרענן בתוספת קרם מסקרפונה שמשדרג כל לגימה.

1

ארטיק שוקולד

ארטיק שכבות שוקולד מפנק עם קרם מסקרפונה עשיר שמתפרץ בין ביס לביס.

1

קוקילידה

קרם מסקרפונה ומנגו מרעננים במיוחד שמשדרגים את הקוקלידה שכולם אוהבים.

1

אפל-ביגנט

טבעות תפוחי עץ מטוגנות בבלילה ומוגשות עם קרם מסקרפונה וניל.

1

האש בראון עם קרם סלק

אחת ממנות הדגל של המטבח האמריקאי,  בתיבול שהוא מחווה למעדנייה היהודית. אפשר להכין מראש ולחמם 5 דקות על מחבת או בתנור לוהט.

1

אירוח ספרדי עם מנצ’גו

מנצ’גו, גבינה ספרדית,  מיוצרת מ-100% חלב צאן, טעמה עמוק ומעט חריף ובעלת מעטה שחור.

1

בראוניז מג’הול ומסקרפונה

הם נראים כמו בראוניז קלאסיים; תמרי המג'הול מעניקים את הצבע השוקולדי והמרקם העסיסי.

1