קרם מסקרפונה

התשובה האיטלקית לגבינת שמנת. מסקרפונה משלבת טעם שמנת דשן ומפנק עם מרקם קטיפתי ויציב. קרם המסקרפונה מורכב ממסקרפונה איכותית וחלבית, לצד מינון מדויק של סוכר וזרעי וניל אמיתיים ממדגסקר. הקרם מושלם עבור אלו שמעוניינים להגיש קינוח איכותי ומפנק, מבלי הצורך לטרוח שעות רבות במטבח.

שימושים
אפייה מתוקה
אפיה מלוחה

ערכים תזונתיים (ל-100 גרם): אנרגיה (קלוריות) 416, חלבונים (גרם) 4, פחמימות (גרם) 14.5, סך השומנים (גרם) 38, חומצות שומן רוויות (גרם) 24.7, חומצות שומן טראנס 1.1, כולסטרול (מ”ג) 131, נתרן (מ”ג) 60, סידן (מ”ג) 130

רכיבים: שמנת מפוסטרת 42% שומן, סוכר, אבקת חלב, חלמון מפוסטר (ביצים), מייצב (קסנטן), חומרי טעם וריח, זרעי וניל

כשרות: רבנות אשקלון

חלב: בקר

מתכונים עם מסקרפונה
מתכונים עם הגבינה
Filter by
Post Page
Sort by

אייס קפה

אייס קפה קליל ומרענן בתוספת קרם מסקרפונה שמשדרג כל לגימה.

1

ארטיק שוקולד

ארטיק שכבות שוקולד מפנק עם קרם מסקרפונה עשיר שמתפרץ בין ביס לביס.

1

קוקילידה

קרם מסקרפונה ומנגו מרעננים במיוחד שמשדרגים את הקוקלידה שכולם אוהבים.

1

אפל-ביגנט

טבעות תפוחי עץ מטוגנות בבלילה ומוגשות עם קרם מסקרפונה וניל.

1

קרואסוני מלוואח ממולאים בגבינה מתוקה

הפכנו את המלאווח לקרואסון זריז ומילאנו אותו בקרם אוורירי ולימוני המבוסס על גבינת שמנת

1

בראוניז מג’הול ומסקרפונה

הם נראים כמו בראוניז קלאסיים; תמרי המג'הול מעניקים את הצבע השוקולדי והמרקם העסיסי.

1

ריקוטה פרסקה אפויה עם סלסת עגבניות וגרעינים

נסו לאפות ריקוטה פרסקה בשלמותה ותגלו קסם – היא לא נמסה אלא שומרת על צורתה ונעטפת בקרום מגרה. בזמן שהיא משתזפת בתנור מכינים סלסה זריזה שמוסיפה צבע ומשח

1

ריזוטו מסקרפונה עם פטריות

מאכל המבושל תוך כדי ספיגת נוזלים איטית היוצרת טעם מעולה. הריזוטו הוא הכוכב של המטבח המקומי בטורינו ובמילנו. מקור הריזוטו בצפון מערב איטליה, אזור המשופ

1