יוגורט עיזים עם דובדבן אמרנה 2.8%

אל יוגורט העיזים הבלקני האהוב של גד מצטרפת שכבת דובדבן אמרנה איכותי - פינוק בריא המשלב את יתרונות חלב העיזים עם תרומת חיידקי היוגורט, מתאים גם לאלה הסובלים מרגישות לחלב בקר ומכיל 2.8% שומן.

ערכים תזונתיים (ל-100 גרם): אנרגיה (קלוריות) 102, חלבונים (גרם) 2.3, פחמימות (גרם) 17, סך השומנים (גרם) 2.8, חומצות שומן רוויות (גרם) 1.8, חומצות שומן טראנס (גרם) פחות מ-0.5, כולסטרול (מ”ג) 7.5, נתרן (מ”ג) 40, סידן (מ”ג) 91.

*מיוצר מחלב עיזים מלא ועל כן באופן טבעי קיימת שונות בין עונות השנה בערכי השומן וחלבון. הערכים בטבלה(רשימה) משקפים ממוצע שנתי משוקלל.

רכיבים: חלב עיזים מפוסטר, סוכר, דובדבן (8%), עמילן,עמילן מעובד (E-1442), , פקטין, צבע מאכל (רכז גזר שחור), מייצב מזרעי חרובים, חומרי טעם וריח, חומר משמר (פוטסיום סורבט)). בתוספת חיידקי ביפידוס פרוביוטיים.

מידע על ארלגנים: מכיל חלב עיזים,  עלול להכיל: קוקוס.

מכיל פרי עלול להכיל חרצנים.

כשרות: רבנות מטה יהודה

חלב: עיזים

אולי תרצו להכין
מתכונים עם הגבינה
Filter by
Post Page
Sort by

חצ’פורי גבינות

הגרסא הגיאורגית בטויסט ישראלי. מכינים בצק שמרים, ממלאים בגבינות ומשטחים לצורת פיתה. טביליסי מעולם לא נראתה קרובה יותר.

1

לזניה קוואטרו פורמאג’י

בניגוד ללזניה הקלאסית אין כאן רוטב בשאמל, אבל יש שפע של גבינות וגם ירקות עסיסיים. התוצאה קלילה יותר אבל לא פחות מפנקת.

1

מוס שוקולד ומסקרפונה

בזכות המסקרפונה מתקבל מוס מושלם, בעל מרקם יציב במיוחד וטעם חלבי מענג.

1

כריך ירקות

מגישים למרכז השולחן קערה גדולה של מרק יוגורט צונן ולצדו צלוחיות עם תוספות פריכות – שקדים, ירקות קצוצים, עשבים וגם מקלות קאשקבל

1

פיצה קוואטרו פורמאג’י של אייל שני

זהו הבצק הקל ביותר להכנה, מבצקים כאלה אופים את פיצות הטאליו הידועות ברומא. אופים עד ששולי הבצק הזהיבו היטב והקוואטרו פורמאג׳י נמסה על רוטב העגבניות.

1

טוסט קוואטרו פורמאג’י של אייל שני

הפריכות הזהובה מחוץ, רכותו הפנימית של הלחם המתעורר לחיים, הגבינה הנמסה, הם כל מה שטוסט צריך. קבלו מאתנו את המתכון לטוסט המושלם.

1

פוקאצ’ה טרטופו

הפקורינו נותנת טעם חזק, המסקרפונה מוסיפה עדינות קרמית והמוצרלה מחברת את שני הניגודים הללו לחוויה איטלקית מלאה

1