יוגורט עיזים עם דובדבן אמרנה 2.8%

אל יוגורט העיזים הבלקני האהוב של גד מצטרפת שכבת דובדבן אמרנה איכותי - פינוק בריא המשלב את יתרונות חלב העיזים עם תרומת חיידקי היוגורט, מתאים גם לאלה הסובלים מרגישות לחלב בקר ומכיל 2.8% שומן.

ערכים תזונתיים (ל-100 גרם): אנרגיה (קלוריות) 101, חלבונים (גרם) 2.7, פחמימות (גרם) 16.2, סך השומנים (גרם) 2.8, חומצות שומן רוויות (גרם) 1.9, חומצות שומן טראנס (גרם) פחות מ-0.5, כולסטרול (מ”ג) 8.4, נתרן (מ”ג) 48, סידן (מ”ג) 100.

*מיוצר מחלב עיזים מלא ועל כן באופן טבעי קיימת שונות בין עונות השנה בערכי השומן וחלבון. הערכים בטבלה(רשימה) משקפים ממוצע שנתי משוקלל.

רכיבים: חלב עיזים מלא מפוסטר, דובדבן (10%), סוכר,  עמילן תירס (בפסח טפיוקה), פקטין, רכז דובדבן, צבע מאכל (רכז גזר שחור), מייצב מזרעי חרובים, חומרי טעם וריח, חומר משמר (פוטסיום סורבט)). בתוספת חיידקי ביפידוס פרוביוטיים.

מידע על ארלגנים: מכיל חלב עיזים,  עלול להכיל: אגוז קוקוס.

מכיל פרי עלול להכיל חרצנים.

כשרות: בד”צ מהדרין – הרב רובין

חלב: עיזים

אולי תרצו להכין
מתכונים עם הגבינה
Filter by
Post Page
Sort by

קפטה תרד וגבינות

במטבח הטורקי מקדשים את התרד ומכינים ממנו מאכלים רבים ונפלאים. כאן משלבים אותו עם גבינות ומכינים קציצות ירק שכיף לטבול בקרם יוגורט לימוני.

1

מרק ארטישוק ירושלמי עם טוויל גרנה פדנו

מרק קרם עמוק טעמים ואלגנטי. רגע לפני ההגשה מניחים עליו טוויל גבינה פריך ופיקנטי ואגוזי ברזיל, שמעשירים עוד קצת את הטעם והמרקם.

1

כיסנים מטוגנים עם גבינה

פסטלים משולשים ממולאים בתערובת גבינות עשירה. סבתא לבנה היתה מכינה אותם כשלא היה לה כוח לעמול על בצק לבורקיטס

1

פאי לימון-מסקרפונה מפורק

יותר קל להכנה מפאי לימון קלאסי והרבה יותר מרשים! השימוש בגבינת מסקרפונה מעשיר את הטעם ומייצב את המרקם.

1

סלט תירס, אבוקדו, עגבניות שרי, כרוב סגול וקוביות בולגרית

מסדרים את מרכיבי הסלט בצנצנות נאות ואת הרוטב מוזגים לכלי נפרד.

1

סלט בולגרית, ענבים, זעתר ופיצוחים

המתיקות של הענבים, המליחות של הגבינה, הפריכות של האגוזים ועוקצנות רעננה של עלי אורגנו

1

במיה בשמן זית, שום וצ’ילי על יוגורט כבשים

הבמיה יושבת על מצע של יוגורט כבשים, שמוסיף למנה אופי ומרקם קטיפתי.

1

חומוס פטה ופיסטוקים

אין כאן חומוס וגם לא טחינה, אבל החיבור בין שברי פיסטוקים, פטה ויוגורט יוצרים ממרח עסיסי ועמוק טעמים, שממש מתחשק לנגב עם קרעי פיתה חמה או קרקר בטטה פרי

1