יוגורט עיזים עם דובדבן אמרנה 2.8%

אל יוגורט העיזים הבלקני האהוב של גד מצטרפת שכבת דובדבן אמרנה איכותי - פינוק בריא המשלב את יתרונות חלב העיזים עם תרומת חיידקי היוגורט, מתאים גם לאלה הסובלים מרגישות לחלב בקר ומכיל 2.8% שומן.

ערכים תזונתיים (ל-100 גרם): אנרגיה (קלוריות) 101, חלבונים (גרם) 2.7, פחמימות (גרם) 16.2, סך השומנים (גרם) 2.8, חומצות שומן רוויות (גרם) 1.9, חומצות שומן טראנס (גרם) פחות מ-0.5, כולסטרול (מ”ג) 8.4, נתרן (מ”ג) 48, סידן (מ”ג) 100.

*מיוצר מחלב עיזים מלא ועל כן באופן טבעי קיימת שונות בין עונות השנה בערכי השומן וחלבון. הערכים בטבלה(רשימה) משקפים ממוצע שנתי משוקלל.

רכיבים: חלב עיזים מלא מפוסטר, דובדבן (10%), סוכר,  עמילן תירס (בפסח טפיוקה), פקטין, רכז דובדבן, צבע מאכל (רכז גזר שחור), מייצב מזרעי חרובים, חומרי טעם וריח, חומר משמר (פוטסיום סורבט)). בתוספת חיידקי ביפידוס פרוביוטיים.

מידע על ארלגנים: מכיל חלב עיזים,  עלול להכיל: אגוז קוקוס.

מכיל פרי עלול להכיל חרצנים.

כשרות: בד”צ מהדרין – הרב רובין

חלב: עיזים

אולי תרצו להכין
מתכונים עם הגבינה
Filter by
Post Page
Sort by

לינגוויני ירקות

מתכון פסטה קליל ונעים. מנה שתשמח כל שולחן בה הגרנה פדנו של גד תשמח כל טועם.

1

קבב דגים על מצע של צזיקי עם ליים, שום ושמן זית

רותם ליברזון מפנקת אותנו במתכון קל ופשוט שישדרג כל ארוחה קייצית

1

לחמניות יוגורט וזרעי אניס

תוספת יוגורט לבצק משביחה את המרקם והטעם. זרעי האניס מוסיפים קראנצ'יות וניחוח נעים.

1

פיצה סיציליאנית עם שוליים ממולאים במוצרלה

לפיצה הזאת יש נשמה איטלקית אמיתית עם שילוב כל כך ים תיכוני בין ארטישוק, אנשובי ושתי גבינות איטלקיות – קאשקבלו ומוצרלה

1

פסטה עם ריקוטה פרסקה, פרמז’ן גרנה פדנו, תרד ופקאנים

פסטה שנהנית מכל העולמות: קטיפתית ועשירה אבל לגמרי לא כבדה!

1

מאפינס גבינת ניו יורק 30% ונוטלה

מאפה מתוק שכולם אוהבים. מתאים לצד הקפה של הבוקר או לתה של אחה"צ.

1

פיצה עם ריקוטה פרסקה, עגבניות שרי וזוקיני

הפיצה הזאת שייכת למשפחת הפיצות הלבנות (pizza bianca), שהן נטולות רוטב עגבניות ולרוב עשירות בגבינות. כאן ריקוטה פרסקה ממלאת את התפקיד הראשי עם תגבור מכ

1

קרוק ריקוטה

כריך עשוי שתי פרוסות לחם לבן מרוחות בריקוטה (באיזה טעם שרוצים), פרוסת מוצרלה של גד או תערובת גבינות של גד, סלמון מעושן, תרד מוקפץ. מטוגן במחבת ומוגש ע

1