צילום: דניאל לילה | סגנון: עמית פרבר

רביולי ברוטב רוזה

תראו איך טעמו של רוטב העגבניות, החמצמץ והפיקנטי, מתעדנים ומתעגלים בזכות השימוש במסקרפונה. טאצ׳ אחרון של גרנה פדנו מעל והמנה מושלמת.

חומרים ל-4 מנות:
1 חבילה (400 גרם) רביולי גבינות

לרוטב רוזה:
3 כפות שמן זית
4 עגבניות מרוסקות על פומפייה
3 שיני שום קצוצות
צרור קטן של תימין
מעט צ׳ילי יבש גרוס
מלח, פלפל ומעט סוכר
4 כפות מסקרפונה 40%

להגשה:
שבבי גרנה פדנו 29%
עלי מיקרו

אופן הכנה:

1. מכינים רוטב רוזה: מחממים סיר עם שמן זית, עגבניות, שום ותימין ומטגנים עד שעולה ריח טוב של עגבניות צלויות. מתבלים במלח, פלפל ומעט סוכר, מנמיכים להבה, מכסים חלקית ומבשלים שעה על להבה נמוכה. מדי פעם מערבבים למניעת חריכה ואם צריך מוסיפים כף מים. הרוטב צריך להיות סמיך ובעל גוון אדום כהה.
2. מוסיפים לרוטב מסקרפונה, מערבבים אותה פנימה ונותנים לה לשנות את גוון הרוטב. טועמים ומתקנים תיבול. *עד כאן אפשר להכין מראש ולחמם לפני ההגשה.
3. סמוך להגשה: מבשלים את הרביולי בסיר גדול עם מי מלח רותחים. מבשלים עד שהם צפים ועוד 2 דקות. מוציאים בכף מחוררת ישר לרוטב. מוסיפים מעט ממי הבישול ומבשלים דקה-שתיים כדי שטעמי הרוטב ייספגו ברביולי.
4. מגישים עם גרנה פדנה ומקשטים בעלי מיקרו.

אולי תרצו להכין גם
אולי תרצו להכין גם
Filter by
Post Page
Sort by

פסטה רוזה

אחד הרטבים הכי אהובים על ילדים – מכינים רוטב עגבניות טוב ובהמשך מעדנים את טעמיו עם גבינת שמנת 12%

10

גלידת מסקרפונה בהכנה ביתית

הטרנד החם של הקיץ: גלידת מסקרפונה!

0

שטרודל תרד וגבינות

לאורחים שלכם מצפה הפתעה בדמות פרוסות מוצרלה רכות שמסתתרות בתוך הגלילים. בזכות פירורי לחם וגרנה פדנו מגוררת שמפזרים בין עלי הפי

0

גאלט חצילים עם מסקרפונה וריקוטה פרסקה

הרמוניה נפלאה נוצרת מהשילוב בין פריכות הבצק, המנוקד בפרג, לרכות המסקרפונה, שעוטפת את הכרשה והחציל כשמיכת פוך רכה.

0

בראוניז מג'הול ומסקרפונה

הם נראים כמו בראוניז קלאסיים, אבל הם לא; תמרי המג'הול מעניקים את הצבע השוקולדי והמרקם העסיסי. להכנת ציפוי השיש משתמשים בחצי קו

0

מאפה אלמוג

המאפה הזה לא רק מרשים וטעמו משגע (הילדים יתנפלו), הוא גם לא זקוק לחיתוך בסכין – מושכים בידיים את צינורות הפסטה (שנראים כ

0

רישתה – פסטה עם עדשים, פטה ובצל מקורמל

יהודי סוריה מכינים את המנה הזאת רק בשבועות ומתגעגעים אליה כל השנה. הרישתה (אטריות בערבית) מבושלת במים עם כמון וכורכום שצובעים

0

לינגוויני ירקות

מתכון פסטה קליל ונעים. מנה שתשמח כל שולחן בה הגרנה פדנו של גד תשמח כל טועם.

0