צילום: דניאל לילה | סגנון: עמית פרבר

רביולי ברוטב רוזה

תראו איך טעמו של רוטב העגבניות, החמצמץ והפיקנטי, מתעדנים ומתעגלים בזכות השימוש במסקרפונה. טאצ׳ אחרון של גרנה פדנו מעל והמנה מושלמת.

חומרים ל-4 מנות:
1 חבילה (400 גרם) רביולי גבינות

לרוטב רוזה:
3 כפות שמן זית
4 עגבניות מרוסקות על פומפייה
3 שיני שום קצוצות
צרור קטן של תימין
מעט צ׳ילי יבש גרוס
מלח, פלפל ומעט סוכר
4 כפות מסקרפונה 40%

להגשה:
שבבי גרנה פדנו 29%
עלי מיקרו

אופן הכנה:

1. מכינים רוטב רוזה: מחממים סיר עם שמן זית, עגבניות, שום ותימין ומטגנים עד שעולה ריח טוב של עגבניות צלויות. מתבלים במלח, פלפל ומעט סוכר, מנמיכים להבה, מכסים חלקית ומבשלים שעה על להבה נמוכה. מדי פעם מערבבים למניעת חריכה ואם צריך מוסיפים כף מים. הרוטב צריך להיות סמיך ובעל גוון אדום כהה.
2. מוסיפים לרוטב מסקרפונה, מערבבים אותה פנימה ונותנים לה לשנות את גוון הרוטב. טועמים ומתקנים תיבול. *עד כאן אפשר להכין מראש ולחמם לפני ההגשה.
3. סמוך להגשה: מבשלים את הרביולי בסיר גדול עם מי מלח רותחים. מבשלים עד שהם צפים ועוד 2 דקות. מוציאים בכף מחוררת ישר לרוטב. מוסיפים מעט ממי הבישול ומבשלים דקה-שתיים כדי שטעמי הרוטב ייספגו ברביולי.
4. מגישים עם גרנה פדנה ומקשטים בעלי מיקרו.

אולי תרצו להכין גם
אולי תרצו להכין גם
Filter by
Post Page
Sort by

פסטה רוזה

אחד הרטבים הכי אהובים על ילדים – מכינים רוטב עגבניות טוב ובהמשך מעדנים את טעמיו עם גבינת שמנת 12%

10

לינגוויני ירקות

מתכון פסטה קליל ונעים. מנה שתשמח כל שולחן בה הגרנה פדנו של גד תשמח כל טועם.

0

פטוצ'יני ארביאטה

בתרגום חופשי: פסטה עצבנית. מנה פשוטה וחריפה היישר מהסמטאות התוססות של נאפולי. מכיוון שמדובר במנה המגיעה מדרום איטליה משתמשים ב

0

ספגטיני ברוטב נוצ'ה (אגוזים)

את המנה הזו ,שמקורה בסרדיניה, פגשנו לראשונה דווקא במסעדה איטלקית בלונדון, והוקסמנו מן היופי שבפשטות. ב"קפה איטליה" א

0

ריגטוני ארבע גבינות

מנה המגיעה מצפון איטליה. רוטב עשיר, עשוי שמנת וארבעה סוגי גבינות, שלכל אחת מהן טעם מיוחד משלה. אפשר להחליף את הגבינות המופיעות

0

פסטה פרימוורה

מנה רעננה, פשוטה ומהירה להכנה. תוספת הגבינה מעניקה לה את טעמיה המיוחדים. חשוב לציין, שכמו בכל מנת פסטה, גם כאן הרוטב מחכה לפסט

0

גלידת וניל עם פירות קיץ

מתכון של רותם ליברזון. גלידת וניל קלילה ופירותית, מושלמת לקיץ

0

קסטה מסקרפונה

מתכון של עדי קלינגהופר. גרסה ביתית לקינוח הילדות שכולנו אוהבים

0