צילום: דניאל לילה | סגנון: עמית פרבר
רביולי ברוטב רוזה
תראו איך טעמו של רוטב העגבניות, החמצמץ והפיקנטי, מתעדנים ומתעגלים בזכות השימוש במסקרפונה. טאצ׳ אחרון של גרנה פדנו מעל והמנה מושלמת.
חומרים ל-4 מנות:
1 חבילה (400 גרם) רביולי גבינות
לרוטב רוזה:
3 כפות שמן זית
4 עגבניות מרוסקות על פומפייה
3 שיני שום קצוצות
צרור קטן של תימין
מעט צ׳ילי יבש גרוס
מלח, פלפל ומעט סוכר
4 כפות מסקרפונה 40%
להגשה:
גרנה פדנו מגוררת 29%
עלי מיקרו
אופן הכנה:
1. מכינים רוטב רוזה: מחממים סיר עם שמן זית, עגבניות, שום ותימין ומטגנים עד שעולה ריח טוב של עגבניות צלויות. מתבלים במלח, פלפל ומעט סוכר, מנמיכים להבה, מכסים חלקית ומבשלים שעה על להבה נמוכה. מדי פעם מערבבים למניעת חריכה ואם צריך מוסיפים כף מים. הרוטב צריך להיות סמיך ובעל גוון אדום כהה.
2. מוסיפים לרוטב מסקרפונה, מערבבים אותה פנימה ונותנים לה לשנות את גוון הרוטב. טועמים ומתקנים תיבול. *עד כאן אפשר להכין מראש ולחמם לפני ההגשה.
3. סמוך להגשה: מבשלים את הרביולי בסיר גדול עם מי מלח רותחים. מבשלים עד שהם צפים ועוד 2 דקות. מוציאים בכף מחוררת ישר לרוטב. מוסיפים מעט ממי הבישול ומבשלים דקה-שתיים כדי שטעמי הרוטב ייספגו ברביולי.
4. מגישים עם גרנה פדנה ומקשטים בעלי מיקרו.
24
14
אניולוטי דלורית וריקוטה בחמאה אגוזית
14
8
Comments are closed.