צילום: אנטולי מיכאלו | סגנון: אינה גוטמן

רביולי ברוטב שמנת

– מתכון של רות אוליבר  –

קלאסיקה איטלקית אהובה עם טוויסט למבוגרים בלבד.

חומרים ל-6 סועדים:

1 חבילה (500 גרם) רביולי גבינה, או במילוי אחר, מבושל לפי הוראות היצרן.

לרוטב:

1 בצל קטן קצוץ דק
30 גרם חמאה
500 מ”ל שמנת מתוקה
2 כפות ליקר קואנטרו או קוניאק
50 גרם גבינה כחולה
מלח
פלפל לבן
½ כפית אגוז מוסקט

להגשה:

100 גרם פרמזן-גרנה פדנו מגוררת 29%

הכנה:

  1.  במחבת ממסים חמאה ומטגנים בצל עד להזהבה. מוסיפים שמנת מתוקה ומביאים לרתיחה. מצמצמים מעט את השמנת (מבשלים תוך כדי רתיחה כמה דקות)מוסיפים ליקר, מלח, פלפל, אגוז מוסקט וגבינה כחולה ומערבבים עד להמסת הגבינה. מנמיכים את האש ושומרים את הרוטב חם.
  2.  יוצקים מחצית מכמות הרוטב לקערה מרכזית, מניחים מעל את הרביולי, מפזרים מעל חצי מכמות הגרנה פדנו, יוצקים את יתרת הרוטב, מפזרים את הגרנה פדנו שנותר ומגישים מיד.

אולי תרצו להכין גם
אולי תרצו להכין גם
Filter by
Post Page
Sort by

רביולי פקורינו

רביולי עסיסיים ממולאים במגוון גבינות ומשתכשכים ברוטב מפנק המשלב בין שמנת לפסטו. לא פלא שזאת אחת ממנות הדגל של המסעדה האיטלקית

24

רביולי ברוטב רוזה

תראו איך טעמו של רוטב העגבניות, החמצמץ והפיקנטי, מתעדנים ומתעגלים בזכות השימוש במסקרפונה.

18

רביולי ריקוטה פרסקה עטוף בחמאת מרווה

קלאסיקה איטלקית אהובה עם טוויסט למבוגרים בלבד.

18

בקלאווה גבינות ותרד

השידוך הקלאסי בין תרד וגבינות משתלב בפשטידות, טארטים, רביולי וכמובן בבורקס. כאן הפכתי אותו למלית של בקלאווה פיקנטית עם נגיעות מתוקות

14

אניולוטי דלורית וריקוטה בחמאה אגוזית

agnolotti הם קרובי משפחה של הרביולי, אבל צורתם שונה. מקורם בצפון איטליה ושם הם לרוב ממולאים בבשר. יוגב ירוס יצר להם גרסה צמחונית עם מלית של ריקוטה ודל

14

קונכיות פסטה ממולאות בגבינות

השקיעו רגע בסידור נאה של הקונכיות על מצע של רוטב ותקבלו מנה שהיא כוכבת אמיתית.

8