צילום: דניאל לילה | קונספט ויזואלי וסטיילינג: עמית פרבר

פבלובה קרם מסקרפונה ב-5 דקות

– מתכון: לימור לניאדו תירוש –

נתקעתם בלי קינוח? קצת פירות, מרנג קנוי וקרם מסקרפונה עשיר ומתוק ויש לכם קינוחי יפהפה תוך דקות.

כך מכינים פבלובה עם מסקרפונה ופירות:

  1. שוברים 4-3 מרנגים מוכנים איכותיים לחתיכות גדולות ומניחים בצלחת הגשה יפה.
  2. מערבבים בקערה 2 מכלים של קרם מסקרפונה (כדי שהקרם יתרכך) ויוצקים על שברי המרנג.
  3. עורמים מעל פירות יער או פירות קיץ חתוכים, מעטרים בעלי נענע ומגישים קר (אפשר לפזר אבקת סוכר).

אולי תרצו להכין גם
אולי תרצו להכין גם
Filter by
Post Page
Sort by

טירמיסו מקומי

שכבות שכבות של עוגיות אמרטי-טחינה רכות ומבושמות וקרם פטנט עשיר, נטול ביצים וקל להכנה. מרכיבים בכוסות לקינוחים אישיים יפהפיים ונטולי גלוטן (ואפשר גם בת

0

עוגת יוגורט יוונית

אם עוד לא ניסיתם לאפות עוגת גבינה על בסיס יוגורט, אתם עומדים להתאהב במרקם הקטיפה העשיר ובטעם העדין שלה. העוגה הזו היא גם הצלחה בטוחה: היא לא נסדקת, לא

0

בראוניז גלידה

פטנט גאוני שבזכותו תוכלו להכין גלידה ביתית במרקם מושלם ובכלום עבודה: מקציפים

0

עוגה בסקית ופצפוצי שוקולד

לבסקית שלנו יש מרקם קרמי וקליל, והיא כובשת גדולים וקטנים בזכות תוספת כיפית של פצפוצי שוקולד. הפצפוצים יוצרים תחתית עשירה וממלאים את הפה במתיקות שוקולד

0

ג’ג’יק

מגישים למרכז השולחן קערה גדולה של מרק יוגורט צונן ולצדו צלוחיות עם תוספות פריכות – שקדים, ירקות קצוצים, עשבים וגם מקלות קאשקבל

1

אינוולטיני זוקיני

גרסה חלבית קלילה לגלילות האיטלקיות: פרוסות פריכות מעט של זוקיני חובקות מלית גבינות טעימה

1

מאפה אוורירי של ריקוטה פרסקה וחצילים

מאפה פינוק נימוח ועשיר. השילוב בין טעמה של ריקוטה פרסקה לחצילים הקלויים עובד מצוין. ויש גם בונוס – אין כאן טיפת קמח, ולכן המאפה מתאים לנמנעים מגלוטן ו

1

מטבעות גבינת עיזים בסלט ירוק

כדי ליהנות מהמנה צריך לטגן את מטבעות הגבינה בסמוך ככל הניתן להגשה. בזמן הציפוי חשוב להקפיד על שיטת היד יבשה והיד רטובה.

1