צילום: דניאל לילה | סגנון: עמית פרבר

קרפאצ’ו מלון ופרמזן גרנה פדנו

– מתכון של סבינה ולדמן –

הקרפאצ’ו הזה מתעתע – בביס הראשון אפשר לחשוב שמדובר בפרוסות דג נא, סביצ’ה סטייל. אבל לא, אין כאן זכר לדגים, אלא שילוב בין מלון מתוק לסויה ושמן זית, שממלאים את הפה בטעמי אוממי ימיים. גבינת גרנה פדנו, שמצטרפת ברגע האחרון, מאחדת ומעגלת את הטעמים.

חומרים ל-6-4 מנות:
1/2 מלון כתום קלוף (אפשר גם 1/4 מלון ירוק ו-1/4 כתום)
4 כפות רוטב סויה
6 כפות שמן זית
30 גרם גרנה פדנו מגורדת 29%
1 גבעול בצל ירוק פרוס דק
1 בצל שאלוט פרוס דק
1 פלפל צ’ילי אדום פרוס דק
מלח ופלפל שחור טחון

הכנה:

  1. ‏פורסים מלון לפרוסות אורך דקיקות בעזרת קולפן מלפפונים ומסדרים בצורה דקורטיבית על צלחת הגשה גדולה ושטוחה. אפשר להניח את הפרוסות בשכבה אחת כמו בקרפאצ’ו קלאסי ואפשר ליצור מהרצועות “תלתלים” כמו בתצלום. מתבלים בסויה ושמן זית.
  2. מפזרים מעל גרנה פדנו, בצל ירוק, שאלוט, פלפל חריף, מלח ופלפל ומגישים מייד.

אולי תרצו להכין גם
אולי תרצו להכין גם
Filter by
Post Page
Sort by

קרפאצ’ו מוצרלה, עגבניות שרי ורוקט

המרכיבים מבוססים על סלט הקפרזה הקלאסי והמראה שאוב מקלאסיקה איטלקית נוספת — הקרפאצ’ו.

24

קרפאצ’ו פלפלים קלויים ומוצרלה פרסקה

מנה טעימה ויפה כמו ציור, עם שני פטנטים חכמים שגם מתחברים לטעם מושלם וגם מקצרים את זמן ההכנה

18

קרפאצ’ו סלק עם פקאנים קלויים ונגיעות יוגורט

שילוב של סלק ויוגורט שמייצר קסם.

10

פסטה רוזה עגבניות שרופות ומסקרפונה

עגבניות ושום צלויים, בשילוב מגע קטיפתי של מסקרפונה ועלי לזניה קרועים שנעטפים בכל הטוב הזה

0

סלט ענבים, תרד וגבינה כחולה

החיבור הקסום ירגש אתכם עם טעמיו החדשניים, יחד עם עלים רעננים ואגוזים פריכים שהופכים את הסלט למושלם.

0

סלט עגבניות וענני ריקוטה פרסקה

את הפטנט הגאוני הזה אתם חייבים לנסות: ריקוטה פרסקה אפויה בתנור עם עגבניות שרי עסיסיות, זיתי קלמטה, אורוגולה, צנוברים ושמן זית

0

קרקר פטנט עם טופינג גבינות

5 דקות הכנה ועוד 5 דקות חימום לפני ההגשה ויש לחכם קרקרים ביתיים מופלאים ופריכים

0

מטבל גבינה לימוני

מטבל 5% שומן חמצמץ ומרענן, במרקם שמנתי ומפתיע. להתענג על כל ביס עם ערימת קרקרים או פיתות קלויות

0