צילום: דניאל לילה | סגנון: עמית פרבר
קרפאצ’ו מלון ופרמזן גרנה פדנו
– מתכון של סבינה ולדמן –
הקרפאצ’ו הזה מתעתע – בביס הראשון אפשר לחשוב שמדובר בפרוסות דג נא, סביצ’ה סטייל. אבל לא, אין כאן זכר לדגים, אלא שילוב בין מלון מתוק לסויה ושמן זית, שממלאים את הפה בטעמי אוממי ימיים. גבינת גרנה פדנו, שמצטרפת ברגע האחרון, מאחדת ומעגלת את הטעמים.
חומרים ל-6-4 מנות:
1/2 מלון כתום קלוף (אפשר גם 1/4 מלון ירוק ו-1/4 כתום)
4 כפות רוטב סויה
6 כפות שמן זית
30 גרם גרנה פדנו מגוררת 29%
1 גבעול בצל ירוק פרוס דק
1 בצל שאלוט פרוס דק
1 פלפל צ’ילי אדום פרוס דק
מלח ופלפל שחור טחון
הכנה:
- פורסים מלון לפרוסות אורך דקיקות בעזרת קולפן מלפפונים ומסדרים בצורה דקורטיבית על צלחת הגשה גדולה ושטוחה. אפשר להניח את הפרוסות בשכבה אחת כמו בקרפאצ’ו קלאסי ואפשר ליצור מהרצועות “תלתלים” כמו בתצלום. מתבלים בסויה ושמן זית.
- מפזרים מעל גרנה פדנו, בצל ירוק, שאלוט, פלפל חריף, מלח ופלפל ומגישים מייד.

קרפאצ’ו מוצרלה, עגבניות שרי ורוקט
24

קרפאצ’ו פלפלים קלויים ומוצרלה פרסקה
18

פסטה רוזה עגבניות שרופות ומסקרפונה
0

0

סלט עגבניות וענני ריקוטה פרסקה
0

גראטן פרחי ברוקולי עם גבינות, זיתים וזעתר
0
Comments are closed.