סלט רענן עם גבינת מאנורי אפויה
מתכון של ענת אלישע
מצרכים:
גבינת מאנורי
דף פילו
כף דבש
כף שמן זית
חצי כפית אורגנו יבש
לסלט:
איזה ירקות שאוהבים!!
חסה/עלי סלק/שרי/מלפפונים וכו׳
לרוטב:
כף חרדל דיז׳ון גרגרים
כף דבש
כף סילאן
כף רוטב סויה
2 כפות מיץ לימון טרי
3 כפות שמן זית
אופן ההכנה:
מחממים תנור ל 200 מעלות.
משמנים את דף הפילו משני צדדיו ומקפלים ל 4.
מניחים את גבינת המאנורי במרכז ומכווצים את השוליים למרכז.
מזליפים מעל הגבינה שמן זית, דבש ואורגנו ואופים בתנור כ 15 דק׳.
מניחים את כל הירקות בקערה.
מערבבים היטב את מרכיבי הרוטב ומוסיפים לסלט.
חותכים את המאפה ל 4 ומניחים מעל הסלט, בתאבון.
סלט ירקות כפרי וגבינת מאנורי צרובה
24
24
14
קרפצ’יו מוצרלה, עגבניות שרי ורוקט
14
Comments are closed.