סלט בורגול אביבי עם גבינת מאנורי צלויה
מתכון של רותם ליברזון
מצרכים:
חבילת פטרוזיליה גדולה קצוצה דק
חבילת כוסברה גדולה קצוצה דק
חופן נדיב נענע קצוצה גס
8 -10 גבעולי בצל ירוק קצוצים דק
חצי כוס בורגול (מושרה בכוס מים חמים ומכוסה רבע שעה )
כוס גרעיני רימון טריים
צילי אחד ירוק טרי קצוץ דק
גבינת מאנורי
שמן זית
לימון
מלח
אופן ההכנה:
מצננים היטב את הבורגול.
בקערה עמוקה מערבבים היטב את כל הירוקים הצילי הרימון הבורגול שמן הזית הלימון והמלח.
במחבת פסים לוהטת עם מעט שמן זית צולים את גבינת המאנורי דקה וחצי מכל צד עד לחריכה נאה של פסים.
מניחים בעדינות מעל הסלט וטורפים.
בתאבון!
סלט ירקות כפרי וגבינת מאנורי צרובה
24
24
14
קרפצ’יו מוצרלה, עגבניות שרי ורוקט
14
Comments are closed.