מלכת השולחן: עוגות הגבינה שלנו
שוקולד, גלידה או בכלל פירות? עוגת גבינה יכולה ללבוש הרבה צורות ולפעמים ממש קשה לנו לבחור את האחת. לשם כך, קיבצנו את עוגות הגבינה שהכי אהבנו מחגי שבועות קודמים עם הגבינות המעולות של מחלבות גד. גד שמח!
רבים נרתעים מהשילוב בין שוקולד המתוק לגבינה החמצמצה. כאן השתמשנו בריקוטה, שטעמה ניטרלי ונטול חמיצות, ולכן החיבור שלה עם השוקולד מוצלח והרמוני במיוחד. ציפוי הקצפת מלביש את העוגה בשמלה לבנה חגיגית, אבל אפשר גם לוותר עליה. העוגה הזאת היא גם נטולת גלוטן.
כל מי שהכין עוגת גבינה יודע שתוספת קליפת לימון מעניקה לה טעם נפלא. כאן הוספנו ליקר לימונצ’לו איטלקי, שמכינים מקליפות לימונים, והוא העצים עוד את הארומה ההדרית.
עוגת גבינה יפה וחגיגית, שמכינים בקלות וללא אפייה. מגישים אותה חצי קפואה כדי שתהיה נוחה לחיתוך. שימו לב: מכינים יום מראש.
10
שלב אחר שלב: חוברת שבועות בסרטונים
8
מחלבות גד משיקה: מהדורת גבינות מיוחדות לחג השבועות
8
Leave a Comment