צילום: דניאל לילה | סגנון: עמית פרבר
טארט קפרזה
– מתכון של שי לי ליפא –
גרסת המאפה לסלט האיטלקי האהוב. הטארט קל מאוד להכנה בזכות השימוש בבצק עלים מוכן!
חומרים ל-8-6 מנות:
500 גרם בצק עלים מופשר
1/2 כוס ממרח פסטו
5-4 עגבניות בינוניות (רצוי ב-2 צבעים) פרוסות לעובי 1/2 ס”מ
2 כדורי מוצרלה פרסקה 18% פרוסים לעובי 1/2 ס”מ
מלח
פלפל שחור גרוס
להגשה:
12 עלי בזיליקום
הכנה:
- מחממים תנור ל-200 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.
- פורשים את הבצק בתבנית ומסמנים עם סכין בעדינות (בלי לחרוץ) שוליים ברוחב 2 ס”מ לקבלת מסגרת.
- מורחים פסטו על הבצק מלבד השוליים. מסדרים מעל עגבניות ומוצרלה בצורה חופשית ומתבלים במלח ופלפל.
- אופים 30-25 דקות עד שהטארט זהוב. מפזרים עלי בזיליקום ומגישים מייד.

24

טארטים אישיים עם גבינות וירקות
24

24

טארט טאטן דלורית עם בולגרית ופקורינו
18

14

14

8
Leave a Comment