משולש ברי פקאן 25%

הגבינה האצילית נמנית עם משפחת גבינות עובש לבן חצי-קשות (בדומה לגבינת קממבר), הגבינה עשויה מחלב בקר, ומקורה באזור Brie שבמרכז צרפת. מרקמה השמנתי, טעמה עשיר, מעט פיקנטי ועם זאת מעודן. אנחנו הוספנו לה שברי פקאן, המחמיאים לטעמה ומוסיפים לה הפתעות קראנצ'יות. ברי נהדרת לנשנוש לצד כוס יין לבן או פרי, משדרגת כל סלט ירוק ומפיקה כריכים מפנקים במיוחד.

שימושים
כריך
נשנוש
סלט

ערכים תזונתיים (ל-100 גרם): אנרגיה (קלוריות) 304, חלבונים (גרם) 19, פחמימות (גרם) 0.7, סך השומנים (גרם) 25, חומצות שומן רוויות (גרם) 14.6, חומצות שומן טראנס (גרם) 1, כולסטרול (מ”ג) 75, נתרן (מ”ג) 500, סידן (מ”ג) 500.

רכיבים: חלב מפוסטר, חתיכות אגוזי פקאן (5%), מלח, עובש לבן.

מידע על אלרגנים: מכיל חלב, אגוזי פקאן.

כשרות: בד”ץ מהדרין – הרב רובין

חלב: בקר

*ניתן להשיג גם במעדנייה

אולי תרצו להכין
מתכונים עם הגבינה
Filter by
Post Page
Sort by

מלון על הגריל עם גבינת ברי פקאן שרופה

המלון החרוך על מחבת גריל יחד עם הברי השרופה והצ'ילי יוצרים שילוב טעמים מפתיע

1

גראטן ענבים שחורים וברי פקאן

המאפה הזה כל כך פשוט להכנה שזה כמעט מביך, והתוצאה טעימה ומרשימה.

1

סלט סלנובה וגבינות אישי

דרך חגיגית ואלגנטית להגיש סלט ירוק – במקום קערה גדולה כל אורח מקבל לצלחת את המנה שלו

1

עוגת ריקוטה

אלגנטית, גבוהה ולחה, עם ניחוח משגע של גבינה וקינמון. עוגה כזאת תרצו להכין כל שבת. לכבוד החג אתם מוזמנים להלביש אותה בשמלה לבנה

1

כנאפה ריקוטה מרציפן

מלית ריקוטה, מוצרלה ומרציפן שימלא את הבית בניחוח שקדים מתקתק שלא תוכלו לעמוד בפניו

1

פלאפל חלומי ועדשים אפוי עם יוגורט-טחינה

סוד הטעם הוא במפגש בין העדשים לחלומי שמעניקה מליחות ומרקם גמיש. ההכנה קלה, והכי חשוב: לא מטוגן!

1