משולש ברי פקאן 25%
הגבינה האצילית נמנית עם משפחת גבינות עובש לבן חצי-קשות (בדומה לגבינת קממבר), הגבינה עשויה מחלב בקר, ומקורה באזור Brie שבמרכז צרפת. מרקמה השמנתי, טעמה עשיר, מעט פיקנטי ועם זאת מעודן. אנחנו הוספנו לה שברי פקאן, המחמיאים לטעמה ומוסיפים לה הפתעות קראנצ'יות. ברי נהדרת לנשנוש לצד כוס יין לבן או פרי, משדרגת כל סלט ירוק ומפיקה כריכים מפנקים במיוחד.

שימושים

כריך

נשנוש

סלט
ערכים תזונתיים (ל-100 גרם): אנרגיה (קלוריות) 304, חלבונים (גרם) 19, פחמימות (גרם) 0.7, סך השומנים (גרם) 25, חומצות שומן רוויות (גרם) 14.6, חומצות שומן טראנס (גרם) 1, כולסטרול (מ”ג) 75, נתרן (מ”ג) 500, סידן (מ”ג) 500.
רכיבים: חלב מפוסטר, חתיכות אגוזי פקאן (5%), מלח, עובש לבן.
מידע על אלרגנים: מכיל חלב, אגוזי פקאן.
כשרות: בד”ץ מהדרין – הרב רובין
חלב: בקר
*ניתן להשיג גם במעדנייה
אולי תרצו להכין

מלון על הגריל עם גבינת ברי פקאן שרופה
המלון החרוך על מחבת גריל יחד עם הברי השרופה והצ'ילי יוצרים שילוב טעמים מפתיע
1

דרך חגיגית ואלגנטית להגיש סלט ירוק – במקום קערה גדולה כל אורח מקבל לצלחת את המנה שלו
1

כריך עשוי שתי פרוסות לחם לבן מרוחות בריקוטה (באיזה טעם שרוצים), פרוסת מוצרלה של גד או תערובת גבינות של גד, סלמון מעושן, תרד מוקפץ. מטוגן במחבת ומוגש ע
1
Leave a Comment