פרוסות מוצרלה 22%

הגרסה הקשה והיבשה יותר של המוצרלה הטרייה המשתלבת נפלא בפיצות ובמגוון מאפים ומשמשת תחליף בריא ואיכותי יותר לגבינה הצהובה. תהליך הייצור שלה זהה לזה של המוצרלה הטרייה, אך היא עוברת יישון וייבוש בתנאים מבוקרים שמעניקים לה את המרקם המוצק, מורידים את שיעור הנוזלים ומאריכים את חיי המדף. לנוחות מקסימלית הגבינה משווקת כשהיא פרוסה - להכנת כריכים, סלטים, לזניות ופיצות בקלות ובנוחות.

שימושים
כריך
סלט
פסטה
פיצה

ערכים תזונתיים (ל-100 גרם): אנרגיה (קלוריות) 300, חלבונים (גרם) 22.1, פחמימות (גרם) 3.5, סך השומנים (גרם) 22, חומצות שומן רוויות (גרם) 13.9, חומצות שומן טראנס (גרם) 0.55, כולסטרול (מ”ג) 66, נתרן (מ”ג) 500, סידן (מ”ג) 810

כשרות: בדץ בית יוסף+ עמק חפר

חלב: בקר

*ניתן להשיג גם במעדנייה

מתכונים עם פרוסות מוצרלה
מתכונים עם הגבינה
Filter by
Post Page
Sort by

רישתה – פסטה עם עדשים, פטה ובצל מקורמל

יהודי סוריה מכינים את המנה הזאת רק בשבועות ומתגעגעים אליה כל השנה. הרישתה (אטריות בערבית) מבושלת במים עם כמון וכורכום שצובעים אותה בזהב. רגע לפני ההגש

1

פיצה כרובית עם עגבניות ומוצרלה פרסקה

במקום קמח משתמשים בפירורי כרובית, שאליהם מצטרפות ביצים וגרנה פדנו. התוצאה - קלתית טעימה ונטולת גלוטן.

1

פסטה קפרזה

פסטה, מוצרלה וירקות זה כל מה שצריך וברגע הפכתם את הסלט הפופולרי למנת פסטה חמה, יפה ומהירת הכנה.

1

פנקייקס נוטלה וריקוטה פרסקה

קינוח פשוט, קל ומהיר הכנה, שמסתמך על השילוב המנצח של גבינה ושוקולד ומוסיף לחגיגה גם תותים וקצפת

1

רביולי פקורינו

רביולי עסיסיים ממולאים במגוון גבינות ומשתכשכים ברוטב מפנק המשלב בין שמנת לפסטו. לא פלא שזאת אחת ממנות הדגל של המסעדה האיטלקית

1

מאפינס גבינת ניו יורק 30% ונוטלה

מאפה מתוק שכולם אוהבים. מתאים לצד הקפה של הבוקר או לתה של אחה"צ.

1

עוגת גבינה וקונפיטורת תות שדה

ההשראה היא עוגת הגבינה הניו יורקית המפורסמת - דחוסה, עסיסית וטעימה-טעימה. גבינת שמנת ניו יורק המקורית (30%) מושלמת למשימה!

1

חצילונים ממולאים בפטה ועשבי תיבול

השילוב בין גבינה מלוחה לחצילים הוא קלאסיקה בלקנית.

1