פרוסות מוצרלה 22%

הגרסה הקשה והיבשה יותר של המוצרלה הטרייה המשתלבת נפלא בפיצות ובמגוון מאפים ומשמשת תחליף בריא ואיכותי יותר לגבינה הצהובה. תהליך הייצור שלה זהה לזה של המוצרלה הטרייה, אך היא עוברת יישון וייבוש בתנאים מבוקרים שמעניקים לה את המרקם המוצק, מורידים את שיעור הנוזלים ומאריכים את חיי המדף. לנוחות מקסימלית הגבינה משווקת כשהיא פרוסה - להכנת כריכים, סלטים, לזניות ופיצות בקלות ובנוחות.

שימושים
כריך
סלט
פסטה
פיצה

ערכים תזונתיים (ל-100 גרם): אנרגיה (קלוריות) 300, חלבונים (גרם) 22.1, פחמימות (גרם) 3.5, סך השומנים (גרם) 22, חומצות שומן רוויות (גרם) 13.9, חומצות שומן טראנס (גרם) 0.55, כולסטרול (מ"ג) 66, נתרן (מ"ג) 500, סידן (מ"ג) 810

כשרות: בדץ בית יוסף+ עמק חפר

חלב: בקר

ניתן להשיג באריזה של 200 גרם

מתכונים עם פרוסות מוצרלה
מתכונים עם הגבינה
Filter by
Post Page
Sort by

שטרודל תרד וגבינות

לאורחים שלכם מצפה הפתעה בדמות פרוסות מוצרלה רכות שמסתתרות בתוך הגלילים. בזכות פירורי לחם וגרנה פדנו מגוררת שמפזרים בין עלי הפילו, השטרודלים נשארים קרי

1

קיש גבינות

אנחנו מודים,על הפטנט הזה לא חשבנו. במקום לטרוח ולהכין בצק משתמשים בעלה מלאווח שיחד עם גבינות עשירות ואגוזים פריכים הופך לפשטידה מפוארת.

1

קראמבל ירקות, מנצ’גו, קשקבל ואגוזי פקאן

בדרך כלל קראמבל הוא מתוק ועתיר בחמאה ופירות מקורמלים. כאן לקחנו את הרעיון הטעים הזה לכיוון מלוח ויצרנו חגיגה צבעונית וקראנצ’ית של ירקות שורש

1

פטוצ'יני ארביאטה

בתרגום חופשי: פסטה עצבנית. מנה פשוטה וחריפה היישר מהסמטאות התוססות של נאפולי. מכיוון שמדובר במנה המגיעה מדרום איטליה משתמשים בפסטה יבשה. שמן הזית, השו

1

לזניה חצילים

התשובה האיטלקית המוחצת לפשטידה ופריט חובה בכל ארוחה איטלקית. בחרנו בשילוב המנצח של חצילים ועגבניות והוספנו תערובת גבינות מפנקת

1

כנאפה

הכנאפה מוכרת בישראל כקינוח ערבי, אבל מקורה, כמו הרבה מאוד מתכונים מזרח תיכוניים, במטבח העותמאני. הנה המתכון המשפחתי שלנו.

1

לביבות תירס ומוצרלה

לביבות עדינות ופריכות שילדים ומבוגרים יאהבו. הן טעימות חמות, בטמפ' החדר ואפילו קרות. מומלץ להגיש עם יוגורט.

1

לביבות לחם, עגבניות ואורגנו

לביבות לחם, עגבניות ואורגנו

1