פרוסות מוצרלה 22%

הגרסה הקשה והיבשה יותר של המוצרלה הטרייה המשתלבת נפלא בפיצות ובמגוון מאפים ומשמשת תחליף בריא ואיכותי יותר לגבינה הצהובה. תהליך הייצור שלה זהה לזה של המוצרלה הטרייה, אך היא עוברת יישון וייבוש בתנאים מבוקרים שמעניקים לה את המרקם המוצק, מורידים את שיעור הנוזלים ומאריכים את חיי המדף. לנוחות מקסימלית הגבינה משווקת כשהיא פרוסה - להכנת כריכים, סלטים, לזניות ופיצות בקלות ובנוחות.

שימושים
כריך
סלט
פסטה
פיצה

ערכים תזונתיים (ל-100 גרם): אנרגיה (קלוריות) 300, חלבונים (גרם) 22.1, פחמימות (גרם) 3.5, סך השומנים (גרם) 22, חומצות שומן רוויות (גרם) 13.9, חומצות שומן טראנס (גרם) 0.55, כולסטרול (מ”ג) 66, נתרן (מ”ג) 500, סידן (מ”ג) 810

כשרות: בדץ בית יוסף+ עמק חפר

חלב: בקר

*ניתן להשיג גם במעדנייה

מתכונים עם פרוסות מוצרלה
מתכונים עם הגבינה
Filter by
Post Page
Sort by

פסטה ברוטב כרשה עם אספרגוס וריקוטה פרסקה

הפסטה והאספרגוס מתבשלים יחד, את הרוטב מכינים בכמה רגעים – מחברים הכל ומשגרים את המנה לשולחן. והטאצ' האחרון: מגדל קטן של ריקוטה פרסקה שמערבבים לתוך הפס

1

אפרסקים צלויים ממולאים בקממבר ושקדים

אפרסק שהתקרמל בתנור עטוף בגבינת קממבר מבעבעת. חופן שקדים מעל מוסיף קראנץ’

1

אלבונדיגס תירס ופלפלים

לביבות רכות ועסיסיות שמגישים עם סלסה של עגבניות. הכי טעים להכין אותן פיקנטיות.

1

כריך “קרואסון” מיני פיקנטי

מי אמר שכריך חייב לבוא בלחם מסורתי ? כריך בקרואסון מיוחד הרבה יותר

1

פרוז’לדה

לחם גבינות טורקי רך ועשיר בגבינות שאופים בתבנית גדולה ומגישים עם ירקות חתוכים וזיתים משובחים.

1

סירות תפוחי אדמה ממולאות בגבינה

תוספת ממש חגיגית או מנה צמחונית מפתה – הסירות האלה הולכות לגנוב את ההצגה לשאר החברים על השולחן.

1

פסטה קבלת שבת

בצהרי שישי מכינים בבתים של יהודי בולגריה מאפה זריז של אטריות וגבינות, שקיבל את שמו בזכות השימוש בשאריות הגבינה

1

פאי פילו, ריקוטה פרסקה ותרד

מאפה עשיר שמתכתב עם הבּרק הטורקי, אך עם טוויסט איטלקי (בזכות השימוש בבזיליקום). השימוש בריקוטה פרסה מעניק למלית מרקם נעים במיוחד וטעם נהדר.

1