פרוסות מוצרלה 22%
הגרסה הקשה והיבשה יותר של המוצרלה הטרייה המשתלבת נפלא בפיצות ובמגוון מאפים ומשמשת תחליף בריא ואיכותי יותר לגבינה הצהובה. תהליך הייצור שלה זהה לזה של המוצרלה הטרייה, אך היא עוברת יישון וייבוש בתנאים מבוקרים שמעניקים לה את המרקם המוצק, מורידים את שיעור הנוזלים ומאריכים את חיי המדף. לנוחות מקסימלית הגבינה משווקת כשהיא פרוסה - להכנת כריכים, סלטים, לזניות ופיצות בקלות ובנוחות.

שימושים

כריך

סלט

פסטה

פיצה
ערכים תזונתיים (ל-100 גרם): אנרגיה (קלוריות) 300, חלבונים (גרם) 22.1, פחמימות (גרם) 3.5, סך השומנים (גרם) 22, חומצות שומן רוויות (גרם) 13.9, חומצות שומן טראנס (גרם) 0.55, כולסטרול (מ”ג) 66, נתרן (מ”ג) 500, סידן (מ”ג) 810
כשרות: בדץ בית יוסף+ עמק חפר
חלב: בקר
*ניתן להשיג גם במעדנייה
מתכונים עם פרוסות מוצרלה

עגבניות ממולאות בקוסקוס, גבינות ועשבים
תערובת ים תיכונית עסיסית של קוסקוס, גבינות, זיתים ועשבים מחמיאה במיוחד לטעם העגבניות. פרוסות מוצרלה פרסקה שמכסות את המלית ונמסות מעט בזמן האפייה מעשיר
1

בתרגום חופשי: פסטה עצבנית. מנה פשוטה וחריפה היישר מהסמטאות התוססות של נאפולי. מכיוון שמדובר במנה המגיעה מדרום איטליה משתמשים בפסטה יבשה. שמן הזית, השו
1

שילוב מקסים של ארוגולה חרפרפה, ענבים מתוקים, גבינה ארומטית ואגוזים פריכים.
1

השף לירן גרודה יצר פיצה נפלאה על ידי משחק עם כמה סוגי פטריות והוספה של ענפי זעתר טריים וחלמון חי של ביצה שבמגע עם הפיצה החמה הופך לרוטב קטיפתי.
1

האיטלקים השמרנים לא היו מעלים בדעתם לאכול פיצה לארוחת בוקר, אבל למעשה מדובר במאפה שנפלא להתחיל איתו את היום.
1
Leave a Comment