ברי פקאן 25%

הגבינה האצילית נמנית עם משפחת גבינות עובש לבן חצי-קשות (בדומה לגבינת קממבר), הגבינה עשויה מחלב בקר, ומקורה באזור Brie שבמרכז צרפת. מרקמה השמנתי, טעמה עשיר, מעט פיקנטי ועם זאת מעודן. אנחנו הוספנו לה שברי פקאן, המחמיאים לטעמה ומוסיפים לה הפתעות קראנצ'יות. ברי נהדרת לנשנוש לצד כוס יין לבן או פרי, משדרגת כל סלט ירוק ומפיקה כריכים מפנקים במיוחד.

שימושים
כריך
נשנוש
סלט

ערכים תזונתיים (ל-100 גרם): אנרגיה (קלוריות) 304, חלבונים (גרם) 19, פחמימות (גרם) 0.7, סך השומנים (גרם) 25, חומצות שומן רוויות (גרם) 14.6, חומצות שומן טראנס (גרם) 1, כולסטרול (מ”ג) 75, נתרן (מ”ג) 500, סידן (מ”ג) 500.

רכיבים: חלב מפוסטר, חתיכות אגוזי פקאן (5%), מלח, עובש לבן.

מידע על אלרגנים: מכיל חלב, אגוזי פקאן.

כשרות: בד”ץ מהדרין – הרב רובין

חלב: בקר

*ניתן להשיג גם במעדנייה

אולי תרצו להכין
מתכונים עם הגבינה
Filter by
Post Page
Sort by

מלון על הגריל עם גבינת ברי פקאן שרופה

המלון החרוך על מחבת גריל יחד עם הברי השרופה והצ'ילי יוצרים שילוב טעמים מפתיע

1

גראטן ענבים שחורים וברי פקאן

המאפה הזה כל כך פשוט להכנה שזה כמעט מביך, והתוצאה טעימה ומרשימה.

1

סלט סלנובה וגבינות אישי

דרך חגיגית ואלגנטית להגיש סלט ירוק – במקום קערה גדולה כל אורח מקבל לצלחת את המנה שלו

1

ג’ג’יק

מגישים למרכז השולחן קערה גדולה של מרק יוגורט צונן ולצדו צלוחיות עם תוספות פריכות – שקדים, ירקות קצוצים, עשבים וגם מקלות קאשקבל

1

סלט פסטה בנוסח תוניסאי

סלט עז טעמים, שנוצר בהשראת הסנדוויץ' התוניסאי — עם טונה משומרת, זיתי קלמטה, לימון כבוש וגבינה בולגרית.

1

קרפאצ’ו סלק עם פקאנים קלויים ונגיעות יוגורט

שילוב של סלק ויוגורט שמייצר קסם.

1

במיה בשמן זית, שום וצ’ילי על יוגורט כבשים

הבמיה יושבת על מצע של יוגורט כבשים, שמוסיף למנה אופי ומרקם קטיפתי.

1

פוקצ’ת גבינות

גבינות טריות שמניחים מעל בצק פוקצ'ה פריך וקריספי. מזלפים מלמעלה שמן זית ורוזמרין טרי ומתענגים על כל ביס.

1