מנצ’גו פרוס 39%

גבינה קשה ופיקנטית בסגנון ספרדי. מקורה של המנצ'גו בחבל לה מאנצ'ה שבספר. כמו הגבינה המקורית, גם הגרסה של מחלבות גד מיוצרת מ-100% חלב צאן ומצטיינת במקרם יציב וטעם עמוק ומעט חריף. הגבינה הטעימה הזאת תפאר כל פלטת גבינות, היא משדרגת סלטים, כריכים ומשתלבת מצוין במאפים.

שימושים
כריך
נשנוש
סלט
פסטה
אפיה מלוחה

ערכים תזונתיים (ל-100 גרם): אנרגיה (קלוריות) 465, חלבונים (גרם) 26, פחמימות (גרם) 2.4, סך השומנים (גרם) 39, חומצות שומן רוויות (גרם) 27, חומצות שומן טראנס (גרם) 1, כולסטרול (מ”ג) 117, נתרן (מ”ג) 590, סידן (מ”ג) 920

כשרות: בד”ץ בית יוסף

חלב: כבשים

מידע על אלרגנים: מכיל: חלב כבשים

רכיבים: חלב כבשים מפוסטר, מלח, אנזים מגבין, מחמצת, חומר משמר(E-235), צבע מאכל בציפוי(E-172).

אולי תרצו להכין
מתכונים עם הגבינה
Filter by
Post Page
Sort by

סלט עגבניות שרי קונפי וקרם גבינה בולגרית

עגבניות מתוקות מבושלות בשמן זית ומתובלות בבלסמי משתלבת נהדר עם עשבי התיבול והמליחות העדינה של הבולגרית

1

גלידת יוגורט

גלידת יוגורט - כל כך פשוט וכל כך טעים

1

פסטה קבלת שבת

בצהרי שישי מכינים בבתים של יהודי בולגריה מאפה זריז של אטריות וגבינות, שקיבל את שמו בזכות השימוש בשאריות הגבינה

1

פסטה ברוטב כרשה עם אספרגוס וריקוטה פרסקה

הפסטה והאספרגוס מתבשלים יחד, את הרוטב מכינים בכמה רגעים – מחברים הכל ומשגרים את המנה לשולחן. והטאצ' האחרון: מגדל קטן של ריקוטה פרסקה שמערבבים לתוך הפס

1

כתר שמרים במילוי גבינת שמנת עם שטרויזל שקדים

מאפה מרשים שמכינים בטכניקה מיוחדת – ממלאים כדורי בצק בגבינה, מצמידים זה לזה ואופים. גבינת שמנת ניו יורק מוסיפה לעוגה עומק טעמים

1

מקיצי

סופגניות קלילות בניחוח הדרים, שמגישים לשולחן עם מטבל גבינה-תפוז מתוק .

1

טורטליני ארטישוק ירושלמי ופטה כבשים על תבשיל חמציץ

טעמו האדמתי של הארטישוק הירושלמי משתלב נהדר עם החמצמצות של הפטה, ואת החוויה משלים תבשיל החמציץ.

1

לזניית חצילים ובשמל

אין כמו לזניה בשביל להרים את המורל, במיוחד כשהיא עשירה ברוטב בשמל, בגבינות ובחצילים קלויים. לכבוד החג הוצאנו מהדורה מיוחדת של בשמל נהדר שחוסך לכם זמן

1