מנצ’גו פרוס 36%

גבינה קשה ופיקנטית בסגנון ספרדי. מקורה של המנצ'גו בחבל לה מאנצ'ה שבספר. כמו הגבינה המקורית, גם הגרסה של מחלבות גד מיוצרת מ-100% חלב צאן ומצטיינת במקרם יציב וטעם עמוק ומעט חריף. הגבינה הטעימה הזאת תפאר כל פלטת גבינות, היא משדרגת סלטים, כריכים ומשתלבת מצוין במאפים.

שימושים
כריך
נשנוש
סלט
פסטה
אפיה מלוחה

ערכים תזונתיים (ל-100 גרם): אנרגיה (קלוריות) 465, חלבונים (גרם) 26, פחמימות (גרם) 2.4, סך השומנים (גרם) 39, חומצות שומן רוויות (גרם) 27, חומצות שומן טראנס (גרם) 1, כולסטרול (מ”ג) 117, נתרן (מ”ג) 590, סידן (מ”ג) 920

כשרות: בד”ץ בית יוסף

חלב: כבשים

רכיבים: חלב כבשים מפוסטר, מלח, אנזים מגבין, מחמצת, חומר משמר(E-235), צבע מאכל בציפוי(E-172).

אולי תרצו להכין
מתכונים עם הגבינה
Filter by
Post Page
Sort by

עוגת בורגול

חלופה מקורית ומרשימה לפשטידת החג המסורתית. החיבור בין הגבינות, הבטטות והבורגול יוצר משחק טעמים ומרקמים מענג, ואילו העגבניות הצלויות מוסיפות צבע משגע,

1

סאשימי ריקוטה פרסקה מתבוססת בענן עגבניות

קלאסיקה איטלקית אהובה עם טוויסט למבוגרים בלבד.

1

פיצה קוואטרו פורמאג’י של אייל שני

זהו הבצק הקל ביותר להכנה, מבצקים כאלה אופים את פיצות הטאליו הידועות ברומא. אופים עד ששולי הבצק הזהיבו היטב והקוואטרו פורמאג׳י נמסה על רוטב העגבניות.

1

קיש בצל סגול בקלתית תפוחי אדמה

יפה, מקורי, טעים ונטול גלוטן. השילוב בין פרוסות קריספיות של תפוחי האדמה למלית הדשנה והבצל המתקתק עובד נהדר.

1

רביולי ברוטב רוזה

תראו איך טעמו של רוטב העגבניות, החמצמץ והפיקנטי, מתעדנים ומתעגלים בזכות השימוש במסקרפונה.

1

רביולי ריקוטה פרסקה עטוף בחמאת מרווה

קלאסיקה איטלקית אהובה עם טוויסט למבוגרים בלבד.

1

פיצה זוקיני עם שני סוגי מוצרלה

פיצה עסיסית ממשפחת pizza bianca, כלומר ללא רוטב עגבניות. שימו לב לשיטת האפייה המותאמת לתנור הביתי

1

עוגת גבינה לימונצ’לו

כל מי שהכין עוגת גבינה יודע שתוספת קליפת לימון מעניקה לה טעם נפלא. כאן הוספנו ליקר לימונצ'לו שמכינים מקליפות לימונים

1