מנצ'גו פרוסה 36%

גבינה קשה ופיקנטית בסגנון ספרדי. מקורה של המנצ'גו בחבל לה מאנצ'ה שבספר. כמו הגבינה המקורית, גם הגרסה של מחלבות גד מיוצרת מ-100% חלב צאן ומצטיינת במקרם יציב וטעם עמוק ומעט חריף. הגבינה הטעימה הזאת תפאר כל פלטת גבינות, היא משדרגת סלטים, כריכים ומשתלבת מצוין במאפים.

שימושים
כריך
נשנוש
סלט
פסטה
אפיה מלוחה

ערכים תזונתיים (ל-100 גרם): אנרגיה (קלוריות) 420, חלבונים (גרם) 24, פחמימות (גרם) 0, סך השומנים (גרם) 36, חומצות שומן רוויות (גרם) 22, חומצות שומן טראנס (גרם) 0.61, כולסטרול (מ"ג) 79, נתרן (מ"ג) 480, סידן (מ"ג) 774

כשרות: בד"ץ בית יוסף

חלב: כבשים

רכיבים: חלב כבשים מפוסטר, מלח, אנזים מגבין, מחמצת, חומר משמר(E-235), צבע מאכל בציפוי(E-172).

ניתן להשיג באריזה של 150 גרם

אולי תרצו להכין
מתכונים עם הגבינה
Filter by
Post Page
Sort by

פסטה רוזה

אחד הרטבים הכי אהובים על ילדים - מכינים רוטב עגבניות טוב ובהמשך מעדנים את טעמיו עם גבינת שמנת 12%

1

מוס שוקולד ומסקרפונה

בזכות המסקרפונה מתקבל מוס מושלם, בעל מרקם יציב במיוחד וטעם חלבי מענג.

1

פיצטות מבצק עלים עם גבינת שמנת וירקות

גם לצרפתים יש פיצה, והיא אופיינית לחבל אלזאס - מכינים אותה על בסיס בצק עלים והיא מזכירה את הפיצה ביאנקה של האיטלקים.

1

רביולי ברוטב רוזה

תראו איך טעמו של רוטב העגבניות, החמצמץ והפיקנטי, מתעדנים ומתעגלים בזכות השימוש במסקרפונה. טאצ׳ אחרון של גרנה פדנו מעל והמנה מושלמת.

1

קונכיות פסטה ממולאות בגבינות

פסטה ממולאת, רביולי למשל, היא אחת המנות הנחשקות על שולחן החג, אבל גם אחת המורכבות יותר להכנה. כאן עשינו לעצמנו חיים קצת יותר קלים: השתמשנו בקונכיות פס

1

תבשיל שעועית בובעס עם עגבניות, תרד ויוגורט

תבשיל קטניות הורפי ומנחם. כשמוזגים על התבשיל החם יוגורט צונן וחמצמץ, נעים לאכול אותו גם באמצע הקיץ.

1

כריך בריאות

לחם דגנים מלאים/ לחמניית דגנים מלאים, ריקוטה למריחה בטעם טבעי, מקלוני גמבה דקיקים, מקלוני גזר דקיקים, מקלוני מלפפון דקיקים, נבטים ורוטב אגוזים.

1

תירס צלוי מוקרם

קונים קלחים עם קליפה, מבשלים 5 דקות, מסירים את החלק השעיר, מפשילים את הקליפה וקושרים ליצירת ידית אחיזה. צולים על הגריל או במחבת פסים עד להשחמה. מורחים

1