מנצ’גו פרוס 39%

גבינה קשה ופיקנטית בסגנון ספרדי. מקורה של המנצ'גו בחבל לה מאנצ'ה שבספר. כמו הגבינה המקורית, גם הגרסה של מחלבות גד מיוצרת מ-100% חלב צאן ומצטיינת במקרם יציב וטעם עמוק ומעט חריף. הגבינה הטעימה הזאת תפאר כל פלטת גבינות, היא משדרגת סלטים, כריכים ומשתלבת מצוין במאפים.

שימושים
כריך
נשנוש
סלט
פסטה
אפיה מלוחה

ערכים תזונתיים (ל-100 גרם): אנרגיה (קלוריות) 465, חלבונים (גרם) 26, פחמימות (גרם) 2.4, סך השומנים (גרם) 39, חומצות שומן רוויות (גרם) 27, חומצות שומן טראנס (גרם) 1, כולסטרול (מ”ג) 117, נתרן (מ”ג) 590, סידן (מ”ג) 920

כשרות: בד”ץ בית יוסף

חלב: כבשים

רכיבים: חלב כבשים מפוסטר, מלח, אנזים מגבין, מחמצת, חומר משמר(E-235), צבע מאכל בציפוי(E-172).

אולי תרצו להכין
מתכונים עם הגבינה
Filter by
Post Page
Sort by

סוכריות ספנקופיטה

גרסה חגיגית ומשעשעת לאחת הקלאסיקות של המטבח הבלקני.

1

שיפודי חלומי וירקות

חלומי היא גבינה קפריסאית שהפכה לסיפור הצלחה גם ביוון. אני מתה על המרקם המסטיקי שלה ועל טעמה המלוח והעדין

1

ריקוטה פרסקה – במלוא הדרה

היא נהדרת כמלית למאפה ומעשירה רוטבי פסטה, אבל הגבינה היפה והטעימה הזאת יכולה להיות הכוכבת הראשית של המנה.

1

רול אבוקדו אקזוטי

רול טורטיה עם גבינת ריקוטה למריחה פלפל 4 העונות (אפשר גבינת ריקוטה טבעית מובל בצ'יפוטלה או צ'ילי אחר), גאוקמולה, עשבי תיבול, סלסלת עגבניות וצ'ילי

1

לחמניות יוגורט וזרעי אניס

תוספת יוגורט לבצק משביחה את המרקם והטעם. זרעי האניס מוסיפים קראנצ'יות וניחוח נעים.

1

עוגת גבינה ושוקולד לבן מפורקת

המרכיבים שואבים את ההשראה מעוגת גבינה פירורים קלאסית. אלא שכאן הפירורים עשויים מעוגיות שוקולד מריר, שיוצרים ניגוד מקסים עם קרם הגבינה המתוק. ההגשה שוב

1

לזניה חצילים

התשובה האיטלקית המוחצת לפשטידה ופריט חובה בכל ארוחה איטלקית. בחרנו בשילוב המנצח של חצילים ועגבניות והוספנו תערובת גבינות מפנקת

1

פירה דלעת צלויה עם שקדים קלויים ויוגורט סמיך

היוגורט מהווה ניגוד רענן לפירה דלעת הסמיך והדשן. תוספת טעימה ומפנקת או מנה צמחונית בזכות עצמה.

1