פיצה מרגריטה
– מתכון של אורלי פלאי בורשטיין –
מצרכים לבצק:
1/2 3 כוסות קמח לבן
1 כף שמרים יבשים
1 כפית מלח
1 כפית סוכר
4 כפות שמן זית
1/2 1 כוסות מים פושרים
מצרכים לרוטב:
1/2 כף סוכר
1/2 כוס עלי בזיליקום קצוצים
1 כפית מלח
1 כפית שום כתוש
4 כפות שמן זית
1 כף רסק עגבניות
500 גרם עגבניות מרוסקות
להרכבה:
חבילת מוצרלה מגוררת 22%
זיתי קלמטה מגולענים.
אופן ההכנה:
במיקסר עם וו לישה לשים יחד את מרכיבי הבצק.
מעבירים לקערה משומנת ומכסים , מתפיחים את הבצק כשעה.
מבשלים יחד את כל מרכיבי הרוטב תוך כדי ערבוב כ- 6 דקות ומסירים מהאש לצינון
על משטח מקומח מרדדים את הבצק לפיצה אחת גדולה או 2 בינוניות ומניחים מעל את הרוטב .
מפזרים גבינה וזיתים ומתפיחים שוב את הפיצה ל- 20 דקות.
אופים בתנור שחומם מראש ל- 200 מעלות ל- 20-25 דקות.

24

פיצה סיציליאנית עם שוליים ממולאים במוצרלה
24

24

24

24

פיצה ריקוטה פרסקה, עגבניות וזוקיני
24

פיצה זוקיני עם שני סוגי מוצרלה
24
Comments are closed.