צילום: דניאל לילה | סגנון: עמית פרבר

עראייס גבינות

– מתכון של אורלי פלאי בורשטיין –

המנה הכי טרנדית, בגרסה שלנו. בזמן שהפיתה הופכת זהובה ופריכה מבחוץ, הגבינה המתובלת שבפנים מתחממת ומקבלת ניחוח מעושן.

חומרים ל-4-8 מנות:

4 פיתות קטנות חצויות או 2 פיתות רגילות, חתוכות לרבעים
שמן זית להברשה

למלית:

200 גרם גבינת חלומי 24% של גד, מגוררת
גביע גבינת שמנת ניו יורק טבעי 30% של גד
1 בצל סגול, קצוץ דק-דק
2 שיני שום, כתושות
3 כפות תערובת עשבי תיבול (פטרוזיליה, כוסברה ונענע), קצוצים
מעט פלפל שאטה או צ׳ילי קצוץ
1 כפית בהרט
מלח ופלפל לבן

להגשה:

סלט ירקות קצוץ דק

אופן הכנה:

1. מערבבים את חומרי המלית.
2. ממלאים את רבעי או חצאי הפיתות במלית.
3. מברישים את הפיתות מבחוץ בשמן זית וקולים על הגריל עד להשחמה. בבית אפשר במחבת גריל או בטוסטר.
4. מגישים חם עם סלט.

אולי תרצו להכין גם
אולי תרצו להכין גם
Filter by
Post Page
Sort by

ריקוטה פרסקה אפויה עם תרד וכרישה

ריקוטה פרסקה אפויה מוגשת עם תרד מאודה וכרישה שהוקפצה בשמן זית.

0

קפטה תרד וגבינות

במטבח הטורקי מקדשים את התרד ומכינים ממנו מאכלים רבים ונפלאים. כאן משלבים אותו עם גבינות ומכינים קציצות ירק שכיף לטבול בקרם יוגורט לימוני.

0

אירוח הולנדי עם גאודה

גאודה היא גבינה הולנדית איכותית,  הפופולרית ביותר בעולם. טעמה משלב בין עדינות לפיקנטיות ומרקמה נעים ומוצק

0

רושטי זוקיני וגאודה

לביבה משפחתית שחותכים למשולשים כמו עוגה

0

ריקוטה פרסקה אפויה עם צ’ושקי

ריקוטה פרסקה אפויה מוגשת עם תבשיל של פלפלים קלויים, מתובלים בשום ושמיר.

0

מקיצי

סופגניות קלילות בניחוח הדרים, שמגישים לשולחן עם מטבל גבינה-תפוז מתוק .

0

לביבות מרינג’נה

חצילים קלויים הם חומר גלם נפוץ במטבח הבולגרי. אז מה יותר מתאים מלביבות.

0

אירוח צרפתי עם ברי פקאן וקממבר

ברי פקאן וקממבר הן גבינות צרפתיות מצוינות לאירוח צרפתי מושלם

0